Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M I L A N_1964 Sporting Victoria
451 Tactiek 352j
51% Balbezit 49%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 56.4
adequate Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Zanette verovert de bal door een tackle van achteren. Zanette speelt de bal door. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:1

4e minuut.
Kucab verovert de bal door een tackle van achteren. Kucab geeft de bal voor. Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar rent richting de bal. Susar draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Degimas geeft de bal voor. Limberský kopt de bal weg. Totev rent richting de bal. Totev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire speelt de bal door. Susar heeft problemen om de bal te vangen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Curtis controleert de bal met de borst. Chałas rent richting de bal. Aribau onderschept slim de pass. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Zabawa met een harde bal richting middenveld. Zanette kopt de bal weg. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Aribau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu onderschept slim de pass. Chałas geeft een hoge lob. Bălănescu probeert de bal aan de voet te houden. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Chałas rent richting de bal. Chałas passt de bal zonder na te denken. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:2

27e minuut.
Freire is nu in balbezit. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire begaat een overtreding. Freire krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Aribau is nu in balbezit. Freire geeft een lange en hoge pass. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maciaszczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M I L A N_1964 72%, Sporting Victoria 28%.
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:2

47e minuut.
Kuniec met een sublieme pass. Susar rent richting de bal. Freire met een sublieme pass. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Susar kopt de bal weg. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maciaszczyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aribau passt de bal zonder na te denken. Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette geeft een hoge lob. Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Curtis kopt de bal weg. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Susar is nu in balbezit. Susar schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Susar kopt de bal weg. Aribau heeft problemen om de bal te vangen. Curtis is nu in balbezit. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:3

61e minuut.
Kucab rent richting de bal. Kucab speelt de bal door. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire is nu in balbezit. Freire geeft een hoge lob. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:4

62e minuut.
Zanette geeft de bal voor. Maciaszczyk met een sublieme pass. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic geeft een hoge lob. Freire kopt de bal weg. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Maciaszczyk geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa met een sublieme pass. Maciaszczyk is nu in balbezit. Curtis onderschept slim de pass. Curtis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Limberský is nu in balbezit. Susar verovert de bal door een tackle van achteren. Susar haalt uit met een fantastische trap. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maciaszczyk controleert de bal met de borst. Paal! Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Kuniec geeft een lange en hoge pass. Curtis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Susar passt de bal zonder na te denken. Kucab rent richting de bal. Kucab met een sublieme pass. Curtis rent richting de bal. Curtis schiet op doel. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Freire is nu in balbezit. Freire passt de bal zonder na te denken. Kucab rent richting de bal. Freire is nu in balbezit. Freire geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maciaszczyk is nu in balbezit. Susar verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas met een sublieme pass. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa met een sublieme pass. Curtis is nu in balbezit. Curtis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Limberský onderschept slim de pass. Kucab onderschept slim de pass. Kucab geeft een lange en hoge pass. Curtis rent richting de bal. Curtis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:5

86e minuut.
Freire kopt de bal weg. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Curtis is nu in balbezit. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:6

86e minuut.
Kisieliński probeert naar een medespeler te passen. Limberský rent richting de bal. Susar verovert de bal door een tackle van achteren. Susar geeft een hoge lob. Curtis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M I L A N_1964 82%, Sporting Victoria 18%.
M I L A N_1964 - Sporting Victoria 0:6