Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:42
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Mura Amiche
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13071
Hold Fast Mojito FC
Illinois Tactiek 4-4-1-1 rombo 2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 58
very good Schieten adequate
good Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Brentazzoli speelt de bal door. Gubernati is nu in balbezit. Gubernati geeft de bal voor. Soteri rent richting de bal. Soteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pratesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu rent richting de bal. Romańczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Brentazzoli komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hold Fast - Mojito FC 1:0

9e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Benito rent richting de bal. Benito geeft een lange en hoge pass. Soteri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Safar speelt de bal door. Benito is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pawenta springt en kopt de bal. Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giunta verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Soteri kopt de bal weg. Pawenta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giunta. Giunta krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Benito speelt de bal door. Soteri is nu in balbezit. Francomano onderschept slim de pass. Francomano geeft een lange en hoge pass. Piórek geeft een hoge lob. Blandin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rajt met een sublieme pass. Benito is nu in balbezit. Casabona maakt een afschuwelijke overtreding. Casabona krijgt een gele kaart. Benito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Rajt kopt de bal weg. Pawenta is nu in balbezit. Francomano verovert de bal door een tackle van achteren. Francomano geeft een lange en hoge pass. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hold Fast - Mojito FC 2:0

38e minuut.
Safar speelt de bal door. Benito is nu in balbezit. Benito passt de bal in één keer door. Pawenta rent richting de bal. Pawenta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hold Fast 64%, Mojito FC 36%.
Hold Fast - Mojito FC 2:0

52e minuut.
Soteri passt de bal zonder na te denken. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francomano. Francomano krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pawenta is nu in balbezit. Pawenta geeft een lange en hoge pass. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soteri rent richting de bal. Soteri draait met de bal, schiet en ... Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fangi probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu rent richting de bal. Rajt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajt krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Casabona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soteri verovert de bal door een tackle van achteren. Soteri schiet op doel. Blandin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hold Fast - Mojito FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hold Fast 61%, Mojito FC 39%.
Hold Fast - Mojito FC 2:1