Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Draghi Viola M I L A N_1964
lollofuori Tactiek 451
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardi rent richting de bal. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pinatto geeft de bal voor. Andrusiani krijgt zijn hoofd ertegen. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Grimandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimandi geeft de bal voor. Ferreguti kopt de bal weg. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo geeft de bal voor. Daar is Madvig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 50%, M I L A N_1964 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 0:0

52e minuut.
Inworp. Bravi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Totev geeft de bal voor. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti passt de bal met de wreef. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Andrusiani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 1:0

66e minuut.
Rodrigo geeft de bal voor. Madvig controleert de bal met de borst. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 2:0

68e minuut.
Andrusiani rent richting de bal. Bălănescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrusiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Andrusiani neemt zijn aanloop. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 3:0

69e minuut.
Rodrigo speelt de bal door. Bravi is nu in balbezit. Bravi probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rodrigo probeert naar een medespeler te passen. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti geeft de bal voor. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Kisieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardi rent richting de bal. Mingardi speelt de bal door. Bravi is nu in balbezit. Bravi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kisieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravi is nu in balbezit. Aribau probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 40%, M I L A N_1964 60%.
A.C. Draghi Viola - M I L A N_1964 4:0