Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: MXMLXIX STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18375
spiderNINESIXTYNINE Alien Army
goleada bis Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
55 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski geeft een hoge lob. Sroczyński kopt de bal weg. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bagardi geeft een hoge lob. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha geeft een hoge lob. Kobyliński krijgt zijn hoofd ertegen. Codazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 1:0

4e minuut.
Alamanno heeft problemen om de bal te vangen. Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache onderschept slim de pass. Mitrache schiet op doel. Codazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 2:0

7e minuut.
Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen speelt de bal door. Panciroli is nu in balbezit. Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Beolchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sroczyński met een snelle inworp. Martikainen rent richting de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baveyan onderschept slim de pass. Baveyan speelt de bal door. Noronha speelt de bal door. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kobyliński is nu in balbezit. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache geeft een lange en hoge pass. Kobyliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Argentieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Argentieri geeft een lange en hoge pass. Sroczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński geeft de bal voor. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 3:0

16e minuut.
Panciroli is nu in balbezit. Kobyliński onderschept slim de pass. Daar is Mitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mitrache passt de bal zonder na te denken. Kobyliński heeft problemen om de bal te vangen. Kobyliński schiet op doel. Argentieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 4:0

19e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal in één keer door. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Noronha kopt de bal weg. Kobyliński is nu in balbezit. Baldazzi begaat een overtreding. Kobyliński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Noronha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Codazza bokst de bal weg.

21e minuut.
Argentieri geeft de bal voor. Sroczyński kopt de bal weg. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel. Codazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 5:0

27e minuut.
Bagardi geeft een lange en hoge pass. Dobrolovszki heeft problemen om de bal te vangen. Dobrolovszki geeft een lange en hoge pass. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... Codazza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 6:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sroczyński met de inworp. Martikainen geeft de bal voor. Rutkowski geeft de bal voor. Martikainen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alamanno geeft de bal voor. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal met de wreef. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Codazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 7:0

34e minuut.
Golfieri speelt de bal door. Alamanno heeft problemen om de bal te vangen. Mitrache begaat een overtreding. Alamanno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Rutkowski met de inworp. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache passt de bal in één keer door. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 8:0

41e minuut.
Sroczyński speelt de bal door. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński probeert naar een medespeler te passen. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 9:0

43e minuut.
Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal in één keer door. Bagardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 13%, Alien Army 87%.
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 10:0

47e minuut.
Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal zonder na te denken. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 11:0

48e minuut.
Golfieri passt de bal met de wreef. Bizzotto rent richting de bal. Mitrache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrache krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bizzotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Panciroli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buitenspel voor D`Aquino. Goede buitenspelval van de verdediging. Ristea neemt vlug de vrije trap. Mitrache rent richting de bal. Mitrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Panciroli is nu in balbezit. Mitrache onderschept slim de pass. Mitrache geeft een hoge lob. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen haalt uit met een fantastische trap. Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kobyliński rent richting de bal. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 12:0

56e minuut.
Daar is Alamanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha met een sublieme pass. Daar is Kobyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Martikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobyliński de bal. Kobyliński schiet op doel. Codazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 13:0

57e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen passt de bal met de wreef. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 14:0

59e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Mitrache passt de bal zonder na te denken. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 15:0

61e minuut.
Noronha heeft problemen om de bal te vangen. Noronha met een sublieme pass. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 16:0

62e minuut.
Panciroli is nu in balbezit. Noronha onderschept slim de pass. Noronha passt de bal met de wreef. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel. Codazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 17:0

65e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache schiet op doel. Bagardi probeert de bal aan de voet te houden. Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 18:0

65e minuut.
Baldazzi met een sublieme pass. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kobyliński de bal. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 19:0

69e minuut.
Mitrache is nu in balbezit. Mitrache geeft de bal voor. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Codazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 20:0

71e minuut.
Baldazzi is nu in balbezit. Baldazzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sroczyński met de inworp. Martikainen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Noronha is nu in balbezit. Noronha geeft de bal voor. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Codazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 21:0

75e minuut.
Dobrolovszki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sroczyński de bal. Sroczyński met een sublieme pass. Martikainen heeft problemen om de bal te vangen. Martikainen schiet op doel. Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Argentieri heeft problemen om de bal te vangen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Martikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Martikainen passt de bal met de wreef. Noronha speelt de bal door. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sroczyński kopt de bal weg. Noronha probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Codazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 22:0

80e minuut.
Bagardi geeft een lange en hoge pass. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft de bal voor. Daar is Kobyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 23:0

82e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha geeft de bal voor. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sroczyński kopt de bal weg. Baldazzi heeft problemen om de bal te vangen. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kobyliński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 24:0

87e minuut.
Kobyliński passt de bal in één keer door. Martikainen is nu in balbezit. Sroczyński met een sublieme pass. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Sroczyński geeft de bal voor. Kobyliński kopt de bal weg. Daar is Mitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrache draait met de bal, schiet en ... Bagardi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 11%, Alien Army 89%.
spiderNINESIXTYNINE - Alien Army 25:0