Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:43
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: manzano Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1263
manzano Alien Army
pc1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Golfieri speelt de bal door. Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marastoni passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Lasker passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin passt de bal in één keer door. Marastoni rent richting de bal. Marastoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Codazza trapt de bal weg van het doel. Marzorati kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Codazza trapt de bal weg. Marzorati rent richting de bal. Met opzet legt Alamanno zijn tegenspeler op de grond. Alamanno krijgt een gele kaart. Marzorati raakt geblesseerd tijdens het duel. Marzorati met een snel genomen vrije trap. Lin springt en kopt de bal. Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Doeltrap. Codazza trapt de bal weg van het doel. Lasker kopt de bal weg. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marastoni onderschept slim de pass. Bagardi is nu in balbezit. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Codazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Argentieri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 1:0

10e minuut.
Lasker kopt de bal weg. Bizzotto is nu in balbezit. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin schiet op doel. Bagardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Alamanno de bal. Marastoni rent richting de bal. Marastoni passt de bal met de wreef. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Codazza met een harde bal richting middenveld. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Codazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Argentieri rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 2:0

16e minuut.
Golfieri probeert naar een medespeler te passen. Alamanno heeft problemen om de bal te vangen. Lin onderschept slim de pass. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 3:0

20e minuut.
Marastoni verovert de bal door een tackle van achteren. Marastoni passt de bal in één keer door. Dobrota speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 4:0

22e minuut.
Barrett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panciroli de bal. Lasker rent richting de bal. Marastoni rent richting de bal. Marastoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 5:0

25e minuut.
Panciroli rent richting de bal. Marastoni onderschept slim de pass. Marastoni met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Codazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bagardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 6:0

30e minuut.
Marastoni speelt de bal door. Baldazzi is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Codazza bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Codazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Marzorati met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Marastoni rent richting de bal. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzano 22%, Alien Army 78%.
manzano - Alien Army 7:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Codazza niet meer kan verder spelen. Ribezzo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dalyan is nu in balbezit. Dalyan geeft de bal voor. Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft een lange en hoge pass. Bagardi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 8:0

51e minuut.
Bizzotto rent richting de bal. Lasker onderschept slim de pass. Lasker probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lasker passt de bal zonder na te denken. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ribezzo trapt de bal weg van het doel. Dobrota kopt de bal weg. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Marzorati kopt de bal weg. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni passt de bal met de wreef. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dobrota passt de bal in één keer door. Marastoni rent richting de bal. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Daar is Bagardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribezzo speelt de bal door. Marzorati kopt de bal weg. Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marastoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marzorati verovert de bal door een tackle van achteren. Marzorati passt de bal met de wreef. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni schiet op doel. Ribezzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 9:0

78e minuut.
Dobrota verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrota geeft een hoge lob. Bizzotto rent richting de bal. Marastoni verovert de bal door een tackle van achteren. Marastoni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - Alien Army 10:0

82e minuut.
Lasker probeert de bal aan de voet te houden. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni passt de bal met de wreef. Barrett rent richting de bal. Barrett geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett geeft de bal voor. Marastoni speelt de bal door. Lin probeert de bal met de borst te controleren. Lin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzano 25%, Alien Army 75%.
manzano - Alien Army 10:0