Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Garden Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11930
Celtics5 Huskers
key gi Tactiek ibra 2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tlaga met een sublieme pass. Flankenwolf is nu in balbezit. Minciună schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minciună krijgt een gele kaart. Flankenwolf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordakiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyss speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Flankenwolf met de inworp. Tlaga speelt de bal door. Daar is Wyss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyss geeft een lange en hoge pass. Mouha maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabbiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Flankenwolf geeft een hoge lob. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha onderschept slim de pass. Mouha draait met de bal, schiet en ... Gielnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics5 49%, Huskers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtics5 - Huskers 0:0

57e minuut.
Rempała rent richting de bal. Rempała geeft de bal voor. Flankenwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Tabbiani bokst de bal weg. Flankenwolf rent richting de bal. De bal raakt de paal. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - Huskers 1:0

60e minuut.
Proteasa is nu in balbezit. Inworp. Wyss met een snelle inworp. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bayburt met een sublieme pass. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Defranceschi rent richting de bal. Defranceschi haalt uit met een fantastische trap. Slabbinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rempała zal de hoekschop nemen. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - Huskers 2:0

83e minuut.
Minciună speelt de bal door. Proteasa rent richting de bal. Proteasa met een sublieme pass. Defranceschi is nu in balbezit. Defranceschi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics5 47%, Huskers 53%.
Celtics5 - Huskers 2:0