Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locus Jani Scandalous Team
4-3-1-2 stretto Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 40
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dimino kopt de bal weg. Daar is Einard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diez onderschept slim de pass. Salenko is nu in balbezit. Salenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Scandalous Team 1:0

14e minuut.
Demarchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroneo met de inworp. Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brisson is nu in balbezit. Diez verovert de bal door een tackle van achteren. Diez passt de bal in één keer door. Salenko rent richting de bal. Salenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kędziora geeft een hoge lob. Borrero speelt de bal door. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk schiet op doel. Weber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locus Jani 51%, Scandalous Team 49%.
Locus Jani - Scandalous Team 1:0

46e minuut.
Diez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pinna speelt de bal door. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko is nu in balbezit. Salenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Solti rent richting de bal. Solti passt de bal zonder na te denken. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko onderschept slim de pass. Salenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Goździejewski geeft de bal voor. Coroneo kopt de bal weg. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ratatá de bal onder controle te krijgen. Weber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locus Jani 40%, Scandalous Team 60%.
Locus Jani - Scandalous Team 1:0