Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real aho Scandalous Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten adequate
adequate Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
El Ahmadi passt de bal met de wreef. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski is nu in balbezit. Okçun onderschept slim de pass. Okçun draait met de bal, schiet en ... Fedoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Konecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt El Ahmadi de bal. El Ahmadi passt de bal met de wreef. Okçun rent richting de bal. Okçun schiet op doel. Fedoruk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Favali zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jachymczyk is nu in balbezit. Daka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jachymczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miętkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 0:1

14e minuut.
Baxter geeft de bal voor. Konecki speelt de bal door. Klungelig pakt Okçun de bal. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real aho - Scandalous Team 1:1

16e minuut.
Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito passt de bal met de wreef. Inworp. Nowicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abreu rent richting de bal. Miętkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miętkiewicz passt de bal in één keer door. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk schiet op doel. Ledwoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Coroneo met de inworp. Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz geeft de bal voor. Jachymczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Ledwoń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kędziora passt de bal in één keer door. Favali bereikt de bal nog maar net als eerste. Favali passt de bal zonder na te denken. Okçun rent richting de bal. Okçun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 2:1

31e minuut.
Daka geeft een lange en hoge pass. Okçun is nu in balbezit. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi schiet op doel. Fedoruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 3:1

33e minuut.
El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 4:1

36e minuut.
Nowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowicki probeert naar een medespeler te passen. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 5:1

39e minuut.
Giambo passt de bal zonder na te denken. Brisson heeft problemen om de bal te vangen. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kędziora de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fiorito rent richting de bal. El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. El Ahmadi speelt de bal door. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 6:1

42e minuut.
El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun schiet op doel. Fedoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 7:1

44e minuut.
El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Daar is Okçun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real aho 42%, Scandalous Team 58%.
Real aho - Scandalous Team 8:1

49e minuut.
Ebert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wuyts komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kędziora speelt de bal door. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi passt de bal met de wreef. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
El Ahmadi passt de bal in één keer door. Goździejewski speelt de bal door. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki geeft een hoge lob. Kędziora probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 9:1

58e minuut.
Fiorito passt de bal in één keer door. Valadares heeft problemen om de bal te vangen. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Okçun is nu in balbezit. Okçun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Brisson passt de bal in één keer door. Giambo bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ... Fedoruk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Favali bereikt de bal nog maar net als eerste. Favali speelt de bal door. Okçun rent richting de bal. Okçun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 10:1

68e minuut.
El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Okçun is nu in balbezit. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 11:1

72e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu passt de bal met de wreef. Konecki rent richting de bal. Konecki geeft de bal voor. Okçun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun verovert de bal door een tackle van achteren. Okçun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 12:1

74e minuut.
Fiorito passt de bal zonder na te denken. Coroneo is nu in balbezit. Valadares begaat een overtreding. Valadares krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Okçun is nu in balbezit. Kędziora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okçun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Ahmadi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real aho - Scandalous Team 13:1

79e minuut.
Favali heeft problemen om de bal te vangen. Favali geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kędziora de bal onder controle te krijgen. Okçun rent richting de bal. Okçun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okçun rent richting de bal. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daka met een sublieme pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki speelt de bal door. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Giambo bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goździejewski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real aho 31%, Scandalous Team 69%.
Real aho - Scandalous Team 13:1