Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Bufalo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17930
Bufalo Locus Jani
Bill Tactiek 4-3-1-2 stretto
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
51.1 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Vozábal verovert de bal door een tackle van achteren. Vozábal passt de bal in één keer door. Kapica speelt de bal door. Jamiluddin rent richting de bal. Jamiluddin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Salenko geeft een hoge lob. Diez rent richting de bal. Amânar begaat een overtreding. Diez raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamdan wilt de vrije trap nemen. Mráz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kapica rent richting de bal. Kapica passt de bal zonder na te denken. Vozábal geeft een lange en hoge pass. Starkovs krijgt zijn hoofd ertegen. Weber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 1:0

28e minuut.
Vozábal heeft problemen om de bal te vangen. Vozábal passt de bal zonder na te denken. Starkovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkovs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 2:0

37e minuut.
Amânar geeft de bal voor. Pinna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Negrilă de bal onder controle te krijgen. Jamiluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamiluddin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Borrero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacigalupo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Salenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zakwas neemt vlug de vrije trap. Daar is Bacigalupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamiluddin rent richting de bal. Jamiluddin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vozábal probeert naar een medespeler te passen. Kapica geeft een hoge lob. Bacigalupo heeft problemen om de bal te vangen. Starkovs rent richting de bal. Starkovs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jamiluddin rent richting de bal. Jamiluddin schiet op doel. Weber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pinna geeft een hoge lob. Kapica geeft de bal voor. Amânar kopt de bal weg. Jamiluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamiluddin haalt uit met een fantastische trap. Weber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo 30%, Locus Jani 70%.
Bufalo - Locus Jani 2:0

49e minuut.
Zakwas geeft de bal voor. Starkovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Caglio begaat een overtreding. Caglio krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Klungelig pakt Kapica de bal. Kapica speelt de bal door. Jamiluddin is nu in balbezit. Jamiluddin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ratatá de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Weber met een harde bal richting middenveld. Hamdan controleert de bal met de borst. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Jamiluddin rent richting de bal. Jamiluddin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Amânar passt de bal in één keer door. Ražnjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ražnjatović geeft de bal voor. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zakwas de bal. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko schiet op doel. Mráz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 2:1

67e minuut.
Ciumak rent richting de bal. Ciumak geeft de bal voor. Starkovs rent richting de bal. Starkovs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 3:1

71e minuut.
Jamiluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkovs rent richting de bal. Ratatá legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ratatá krijgt een gele kaart. Starkovs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Starkovs neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 4:1

74e minuut.
Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan passt de bal zonder na te denken. Salenko is nu in balbezit. Salenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo - Locus Jani 4:2

84e minuut.
Hamdan geeft een hoge lob. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica begaat een overtreding. Salenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salenko kan niet meer verder spelen. Solti komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ražnjatović verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo 33%, Locus Jani 67%.
Bufalo - Locus Jani 4:2