Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: juve Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4404
juve Locus Jani
salva57 Tactiek 4-3-1-2 stretto
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Manduca passt de bal met de wreef. Bizzozero is nu in balbezit. Caglio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bizzozero raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva Neto neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
juve - Locus Jani 1:0

16e minuut.
Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero is nu in balbezit. Demarchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bizzozero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silva Neto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Weber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bonforte rent richting de bal. Bonforte passt de bal met de wreef. Manduca rent richting de bal. Manduca geeft een hoge lob. Silva Neto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bizzozero geeft de bal voor. Pinna kopt de bal weg. Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manduca geeft de bal voor. Caglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva Neto is nu in balbezit. Silva Neto haalt uit met een fantastische trap. Weber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - Locus Jani 2:0

38e minuut.
Khlynov rent richting de bal. Hamdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khlynov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonforte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silva Neto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 21%, Locus Jani 79%.
juve - Locus Jani 2:0

47e minuut.
Dimino passt de bal in één keer door. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă geeft de bal voor. Salenko rent richting de bal. Salenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Camerieri met een sublieme pass. Bertuol rent richting de bal. Bertuol passt de bal met de wreef. Silva Neto rent richting de bal. Silva Neto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Weber niet meer kan verder spelen. Scicli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Bertuol de bal. Bertuol geeft de bal voor. Khlynov rent richting de bal. Khlynov schiet op doel. Scicli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Bertuol rent richting de bal. Bertuol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borrero de bal. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 30%, Locus Jani 70%.
juve - Locus Jani 2:0