Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: As Tronzo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12062
As Tronzo Pelagus
Normal Tactiek Alpha
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Duedra rent richting de bal. Duedra passt de bal zonder na te denken. Caltabellotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltabellotta geeft een hoge lob. Gültiken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Yearwood probeert naar een medespeler te passen. Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duedra geeft de bal voor. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández geeft een lange en hoge pass. Siccardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - Pelagus 1:0

16e minuut.
Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duedra geeft een hoge lob. Daar is Bùi Điệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caminante is nu in balbezit. Caminante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Tronzo - Pelagus 1:1

19e minuut.
Duedra rent richting de bal. Duedra passt de bal zonder na te denken. Caltabellotta met een sublieme pass. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante draait met de bal, schiet en ... Jožin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gültiken rent richting de bal. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Duedra met een snelle inworp. Yearwood rent richting de bal. Yearwood passt de bal met de wreef. Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duedra geeft de bal voor. Jožin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caminante is nu in balbezit. Caminante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - Pelagus 1:2

23e minuut.
Hernández rent richting de bal. Caltabellotta verovert de bal door een tackle van achteren. Caltabellotta met een sublieme pass. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jožin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kalthoff onderschept slim de pass. Kalthoff geeft een hoge lob. Hibbert kopt de bal weg. Siccardo is nu in balbezit. Siccardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yearwood kopt de bal weg. Duedra speelt de bal door. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Doeltrap. Jožin trapt de bal weg. Álvarez Iglesias kopt de bal weg. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Duedra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yearwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yearwood probeert naar een medespeler te passen. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulueren heeft problemen om de bal te vangen. Caminante rent richting de bal. Caminante schiet op doel. Jožin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Tronzo 56%, Pelagus 44%.
As Tronzo - Pelagus 1:2

48e minuut.
Duedra speelt de bal door. Caltabellotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltabellotta probeert naar een medespeler te passen. Caminante heeft problemen om de bal te vangen. Caminante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - Pelagus 1:3

51e minuut.
Caltabellotta speelt de bal door. Yearwood rent richting de bal. Yearwood speelt de bal door. Gültiken is nu in balbezit. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Podolák met de inworp. Yearwood met een sublieme pass. Duedra met een sublieme pass. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Duedra speelt de bal door. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante speelt de bal door. Gültiken is nu in balbezit. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Duedra rent richting de bal. Duedra passt de bal in één keer door. Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gültiken rent richting de bal. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. Jožin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Caminante passt de bal in één keer door. Emma heeft problemen om de bal te vangen. Gültiken rent richting de bal. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. Jožin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - Pelagus 1:4

70e minuut.
Caminante passt de bal in één keer door. Gültiken rent richting de bal. Banasiuk begaat een overtreding. Banasiuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Tronzo 47%, Pelagus 53%.
As Tronzo - Pelagus 1:4