Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team pintucciana
sconfitta sicura Tactiek Disfatta totale
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Matelli rent richting de bal. Matelli geeft een lange en hoge pass. Kupelyan kopt de bal weg. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 1:0

6e minuut.
Hüralp rent richting de bal. Altuğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüralp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Momčilović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mols springt en kopt de bal. Zeefuik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch geeft de bal voor. Vannuccini krijgt zijn hoofd ertegen. Hypsior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 2:0

19e minuut.
Oteo onderschept slim de pass. Oteo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupelyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüralp geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zeituni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Momčilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 3:0

30e minuut.
Wareing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mwachofi de bal. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kupelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareing onderschept slim de pass. Wareing speelt de bal door. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Altuğlu rent richting de bal. Matelli geeft de bal voor. Kmetsch kopt de bal weg. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Hypsior bokst de bal weg.

37e minuut.
Matelli passt de bal met de wreef. Wareing is nu in balbezit. Wareing geeft de bal voor. Vannuccini springt en kopt de bal. Hypsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 58%, pintucciana 42%.
Berta Team - pintucciana 4:0

49e minuut.
Wareing is nu in balbezit. Wareing geeft een lange en hoge pass. Vannuccini kopt de bal weg. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. Hypsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Rieper verovert de bal door een tackle van achteren. Rieper speelt de bal door. Wareing met een sublieme pass. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Thiên Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannuccini speelt de bal door. Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni heeft problemen om de bal te vangen. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Hypsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mwachofi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 5:0

55e minuut.
Wareing speelt de bal door. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni passt de bal zonder na te denken. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Hypsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rieper verovert de bal door een tackle van achteren. Rieper geeft een hoge lob. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Hypsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 6:0

68e minuut.
Kafkasoğlu geeft een hoge lob. Mols kopt de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. Zeefuik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - pintucciana 6:1

74e minuut.
Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức geeft een lange en hoge pass. Mols kopt de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 49%, pintucciana 51%.
Berta Team - pintucciana 6:1