Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Imperials F.C.
4132 Tactiek CRASTO22
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 45
solid Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


20e minuut.
do Salqueiro passt de bal zonder na te denken. Rajavuo probeert naar een medespeler te passen. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel. Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tecchio probeert naar een medespeler te passen. Zillitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillitto passt de bal zonder na te denken. Medanović kan de bal niet met de borst controleren. Medanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Imperials F.C. 0:1

23e minuut.
do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro passt de bal in één keer door. Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Medanović onderschept slim de pass. Medanović schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Triệu Thái onderschept slim de pass. Inworp. Kenton met een snelle inworp. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
do Salqueiro met de inworp. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor begaat een overtreding. Larios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Larios kan niet meer verder spelen. Spiridonov komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kenton passt de bal zonder na te denken. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer met een sublieme pass. Klungelig pakt Medanović de bal. Medanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 51%, Imperials F.C. 49%.
REAL PIEVE 1893 - Imperials F.C. 0:1

57e minuut.
Spiridonov kan de bal niet met de borst controleren. Saluz verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz passt de bal met de wreef. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jávor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Imperials F.C. 1:1

64e minuut.
Rajavuo rent richting de bal. Rajavuo met een sublieme pass. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Imperials F.C. 2:1

68e minuut.
Randolini heeft problemen om de bal te vangen. Saluz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shivhon de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Spiridonov de bal. Saluz verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz probeert naar een medespeler te passen. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 37%, Imperials F.C. 63%.
REAL PIEVE 1893 - Imperials F.C. 2:1