Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20765
Leccester gabrin
Cuorino Tactiek 442 albero
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Borrello passt de bal met de wreef. Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy met een sublieme pass. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Miyazaki probeert naar een medespeler te passen. Fejes kopt de bal weg. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Arricca geeft de bal voor. Dussaux probeert de bal met de borst te controleren. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel. Massenti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Denizsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Govori rent richting de bal. Govori speelt de bal door. Zaborski rent richting de bal. Zaborski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - gabrin 0:1

29e minuut.
Sannino passt de bal zonder na te denken. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari met een sublieme pass. Goretta rent richting de bal. Goretta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczagański trapt de bal weg. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Parmenide bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmenide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leccester - gabrin 1:1

31e minuut.
Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca passt de bal met de wreef. Parmenide heeft problemen om de bal te vangen. Parmenide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - gabrin 2:1

39e minuut.
Borrello rent richting de bal. Borrello passt de bal zonder na te denken. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob. Goretta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dussaux geeft een lange en hoge pass. Daar is Krawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 37%, gabrin 63%.
Leccester - gabrin 2:1

61e minuut.
Aposti is nu in balbezit. Aposti passt de bal met de wreef. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leccester - gabrin 2:2

69e minuut.
Inworp. Lugari met een snelle inworp. Sannino rent richting de bal. Sannino geeft een lange en hoge pass. Parmenide krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Massenti de bal. Massenti geeft een hoge lob. Borrello kopt de bal weg. Goretta is nu in balbezit. Goretta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Goretta probeert naar een medespeler te passen. Borrello speelt de bal door. Arricca speelt de bal door. Parmenide rent richting de bal. Parmenide draait met de bal, schiet en ... Szczagański bokst de bal weg.

73e minuut.
Borrello rent richting de bal. Borrello passt de bal in één keer door. Arricca geeft een lange en hoge pass. Parmenide maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Arismendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Goretta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wück komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 33%, gabrin 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leccester - gabrin 2:2