Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrin Leccester
442 albero Tactiek Cuorino
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Belgacem rent richting de bal. Hernández Soto begaat een overtreding. Belgacem raakt geblesseerd tijdens het duel. Pezzotta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giuggio springt en kopt de bal. Szczagański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een lange en hoge pass. Belgacem springt en kopt de bal. Szczagański bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arricca met de inworp. Borrello geeft de bal voor. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. Szczagański bokst de bal weg.

22e minuut.
Pezzotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino geeft de bal voor. Massenti heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zaborski passt de bal zonder na te denken. Aposti is nu in balbezit. Sannino begaat een overtreding. Sannino krijgt een gele kaart. Aposti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aposti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Seebach geeft de bal voor. Daar is Krawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Leccester 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Arricca de bal. Arricca geeft de bal voor. Daar is Ćwielong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem schiet op doel. Szczagański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dussaux heeft problemen om de bal te vangen. Dussaux passt de bal zonder na te denken. Massenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 67%, Leccester 33%.
gabrin - Leccester 1:0

49e minuut.
Krawczyk kopt de bal weg. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux passt de bal met de wreef. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Aposti de bal. Sannino met een sublieme pass. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft de bal voor. Giuggio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernández Soto is nu in balbezit. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabrin - Leccester 1:1

54e minuut.
Pezzotta geeft de bal voor. Daar is Giuggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio verovert de bal door een tackle van achteren. Giuggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Leccester 1:2

56e minuut.
Aposti passt de bal met de wreef. Zaborski is nu in balbezit. Met opzet legt Fornaciari zijn tegenspeler op de grond. Fornaciari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Belgacem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giuggio is nu in balbezit. Denia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Denia krijgt een gele kaart. Giuggio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belgacem neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chionchio rent richting de bal. Chionchio passt de bal met de wreef. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob. Belgacem krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal in één keer door. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel. Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Borrello met een sublieme pass. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een lange en hoge pass. Belgacem krijgt zijn hoofd ertegen. Szczagański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hernández Soto geeft een lange en hoge pass. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Arricca rent richting de bal. Arricca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal in één keer door. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Leccester 1:3

87e minuut.
Klungelig pakt Chionchio de bal. Hozák rent richting de bal. Chionchio onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seebach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaborski rent richting de bal. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kanownik rent richting de bal. Arricca onderschept slim de pass. Arricca passt de bal in één keer door. Giuggio heeft problemen om de bal te vangen. Giuggio draait met de bal, schiet en ... Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Denia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hernández Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belgacem onderschept slim de pass. Belgacem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Leccester 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 64%, Leccester 36%.
gabrin - Leccester 1:4