Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tatik U.S.PortaNuova 1948
Matix Tactiek Go
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten redelijk
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Fermani passt de bal zonder na te denken. Capaccioli controleert de bal met de borst. Capaccioli passt de bal met de wreef. Alametsä rent richting de bal. Alametsä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alametsä schiet op doel. Na een snelle pass probeert Priante de bal onder controle te krijgen. Bertoni is nu in balbezit. Capaccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Capaccioli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Capaccioli probeert naar een medespeler te passen. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Estivi geeft de bal voor. Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert geeft de bal voor. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vanazzi rent richting de bal. Fermani verovert de bal door een tackle van achteren. Fermani speelt de bal door. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli schiet op doel. Consoli bokst de bal weg.

24e minuut.
Priante geeft een lange en hoge pass. Fernández met een sublieme pass. Fermani speelt de bal door. Reinert heeft problemen om de bal te vangen. Reinert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Antonacci kopt de bal weg. Vanazzi is nu in balbezit. Fermani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fermani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 63%, U.S.PortaNuova 1948 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tatik - U.S.PortaNuova 1948 0:0

58e minuut.
Antonacci onderschept slim de pass. Antonacci probeert naar een medespeler te passen. Claussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fimelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Luciano komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Lixandru komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Carpano is nu in balbezit. Carpano passt de bal zonder na te denken. Fernández speelt de bal door. Alametsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 57%, U.S.PortaNuova 1948 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tatik - U.S.PortaNuova 1948 0:0