Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 pintucciana
4132 Tactiek Disfatta totale
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Rajavuo is nu in balbezit. Momčilović onderschept slim de pass. Momčilović probeert naar een medespeler te passen. Mols rent richting de bal. Mols schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Caroço is nu in balbezit. Gruia onderschept slim de pass. Mwachofi is nu in balbezit. Jávor onderschept slim de pass. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Hypsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saluz rent richting de bal. Saluz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Mwachofi de bal. Caroço rent richting de bal. Caroço passt de bal in één keer door. Jávor rent richting de bal. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Hypsior bokst de bal weg.

17e minuut.
Saluz met een sublieme pass. Jávor rent richting de bal. Jávor passt de bal met de wreef. Caroço is nu in balbezit. Caroço draait met de bal, schiet en ... Hypsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tanhuanperä onderschept slim de pass. Tanhuanperä speelt de bal door. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 2:0

36e minuut.
Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caroço is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jávor neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 3:0

44e minuut.
do Salqueiro kopt de bal weg. Thiên Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Saluz geeft een hoge lob. Daar is Jávor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jávor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 51%, pintucciana 49%.
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Angulo Alboniga de bal. Mols rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caroço. Caroço krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Caroço is nu in balbezit. Momčilović rent richting de bal. Jávor onderschept slim de pass. Jávor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 4:0

48e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Angulo Alboniga kopt de bal weg. Słomczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knápek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
do Salqueiro passt de bal in één keer door. Saluz met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 5:0

59e minuut.
Momčilović geeft een lange en hoge pass. Chen geeft een lange en hoge pass. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ... Hypsior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 6:0

67e minuut.
Saluz is nu in balbezit. Saluz met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 7:0

72e minuut.
Klungelig pakt Kafkasoğlu de bal. Kafkasoğlu met een sublieme pass. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Mols springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupelyan. Caroço raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajavuo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jávor maakt een snoekduik en kopt de bal. Hypsior bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 45%, pintucciana 55%.
REAL PIEVE 1893 - pintucciana 7:0