Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperials F.C. Berta Team
CRASTO22 Tactiek sconfitta sicura
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten formidabel
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zeituni is nu in balbezit. Zeituni geeft de bal voor. Tecchio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Tecchio geeft de bal voor. Kenton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beşer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batić rent richting de bal. Batić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Wintjens rent richting de bal. Wintjens passt de bal met de wreef. Zeituni probeert naar een medespeler te passen. Batić is nu in balbezit. Batić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Kmetsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wintjens geeft een hoge lob. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:1

24e minuut.
Zeituni geeft de bal voor. Kmetsch kopt de bal weg. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:2

30e minuut.
Zeituni is nu in balbezit. Zeituni geeft een lange en hoge pass. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:3

39e minuut.
MacPetrie geeft een lange en hoge pass. Tumanyan probeert de bal aan de voet te houden. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch schiet op doel. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:4

45e minuut.
Zeituni passt de bal met de wreef. Wintjens is nu in balbezit. Wintjens passt de bal met de wreef. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 69%, Berta Team 31%.
Imperials F.C. - Berta Team 0:4

46e minuut.
Tumanyan onderschept slim de pass. Tumanyan geeft de bal voor. Oteo kopt de bal weg. Klungelig pakt Batić de bal. Batić schiet op doel. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Altuğlu met een sublieme pass. Wintjens kan de bal niet met de borst controleren. Wintjens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Batić de bal. Batić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wintjens passt de bal zonder na te denken. Cedrés is nu in balbezit. Vannuccini onderschept slim de pass. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:5

61e minuut.
Tecchio speelt de bal door. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni speelt de bal door. Batić rent richting de bal. Batić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Altuğlu probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tecchio. Vannuccini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kmetsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Zeituni onderschept slim de pass. Zeituni geeft een hoge lob. Tecchio kopt de bal weg. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch schiet op doel. Grozăvescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Cedrés de bal. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Berta Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 62%, Berta Team 38%.
Imperials F.C. - Berta Team 0:6