Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team Imperials F.C.
sconfitta sicura Tactiek CRASTO22
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 44.9
formidabel Schieten redelijk
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Moroni kopt de bal weg. Larios met een sublieme pass. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wintjens met een snelle inworp. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch passt de bal in één keer door. Wintjens geeft een lange en hoge pass. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 1:0

20e minuut.
Moroni geeft de bal voor. Inworp. Kenton met de inworp. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kmetsch passt de bal in één keer door. Vannuccini is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Larios ... Strafschop! Vannuccini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zeituni neemt zijn aanloop. Paal! Wintjens rent richting de bal. Wintjens draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft een hoge lob. Randolini is nu in balbezit. Wintjens onderschept slim de pass. Wintjens geeft de bal voor. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moroni speelt de bal door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch schiet op doel. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Shivhon geeft de bal voor. Benitez geeft de bal voor. Batić kopt de bal weg. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 41%, Imperials F.C. 59%.
Berta Team - Imperials F.C. 1:0

48e minuut.
Larios geeft de bal voor. Moroni kopt de bal weg. Cedrés is nu in balbezit. Batić verovert de bal door een tackle van achteren. Batić draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Culos is nu in balbezit. Wintjens onderschept slim de pass. Wintjens geeft de bal voor. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 2:0

51e minuut.
Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch geeft de bal voor. Klungelig pakt Vannuccini de bal. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 3:0

67e minuut.
Benitez geeft een lange en hoge pass. Kmetsch kopt de bal weg. Zeituni geeft een lange en hoge pass. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wintjens met een sublieme pass. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft een lange en hoge pass. Vannuccini krijgt zijn hoofd ertegen. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 4:0

80e minuut.
Wintjens rent richting de bal. Wintjens geeft een hoge lob. Vannuccini controleert de bal met de borst. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kmetsch heeft problemen om de bal te vangen. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 31%, Imperials F.C. 69%.
Berta Team - Imperials F.C. 5:0