Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15091
U.S.PortaNuova 1948 gabrin
Go Tactiek 442 albero
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Fejes rent richting de bal. Alametsä verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arismendi. Arismendi krijgt een gele kaart. Alametsä raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fermani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dussaux geeft een lange en hoge pass. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galini is nu in balbezit. Zaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborski schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.

20e minuut.
Aposti speelt de bal door. Govori is nu in balbezit. Zaborski is nu in balbezit. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap. Văcaru bokst de bal weg.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Carpano de bal onder controle te krijgen. Govori is nu in balbezit. Uhr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uhr krijgt een gele kaart. Govori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aposti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek geeft een lange en hoge pass. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:1

38e minuut.
Galini geeft een hoge lob. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fermani passt de bal in één keer door. Daar is Uhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhr geeft een hoge lob. Daar is Govori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Govori schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 60%, gabrin 40%.
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:1

48e minuut.
Reinert rent richting de bal. Aposti onderschept slim de pass. Aposti geeft een lange en hoge pass. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fermani probeert de bal met de borst te controleren. Seebach is nu in balbezit. Seebach probeert naar een medespeler te passen. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Alametsä is nu in balbezit. Massenti onderschept slim de pass. Massenti met een sublieme pass. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dussaux met een sublieme pass. Daar is Zaborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski geeft een hoge lob. Govori is nu in balbezit. Govori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:2

63e minuut.
Luciano komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Seebach met een sublieme pass. Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal met de wreef. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap. Văcaru bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Lixandru komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skitek met een snelle inworp. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Galini geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skitek zal de hoekschop nemen. Govori springt en kopt de bal. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:3

76e minuut.
Văcaru trapt de bal weg van het doel. Aposti kopt de bal weg. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori haalt uit met een fantastische trap. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:4

77e minuut.
Alametsä speelt de bal door. Capaccioli rent richting de bal. Govori begaat een overtreding. Govori krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kanownik is nu in balbezit. Kanownik geeft de bal voor. Zaborski rent richting de bal. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:5

88e minuut.
Carpano rent richting de bal. Carpano geeft een hoge lob. Massenti met een sublieme pass. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 65%, gabrin 35%.
U.S.PortaNuova 1948 - gabrin 0:5