Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:44
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12746
Leccester Real Tatik
Cuorino Tactiek Matix
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 34.2
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Borrello met een sublieme pass. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een hoge lob. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio schiet op doel. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sannino probeert naar een medespeler te passen. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een lange en hoge pass. Giuggio maakt een snoekduik en kopt de bal. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 1:0

15e minuut.
Sannino geeft een hoge lob. Belgacem kopt de bal weg. Estivi probeert de bal aan de voet te houden. Giuggio rent richting de bal. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 2:0

16e minuut.
Giuggio verovert de bal door een tackle van achteren. Giuggio speelt de bal door. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca geeft de bal voor. Belgacem krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugari speelt de bal door. Belgacem rent richting de bal. Belgacem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 3:0

21e minuut.
Borrello kopt de bal weg. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft de bal voor. Giuggio springt en kopt de bal. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Caldi de bal. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft de bal voor. Giuggio rent richting de bal. Giuggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 4:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Estivi de bal onder controle te krijgen. Bertoni is nu in balbezit. Lugari onderschept slim de pass. Lugari geeft de bal voor. Giuggio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 5:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino probeert naar een medespeler te passen. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sannino passt de bal zonder na te denken. Lugari rent richting de bal. Lugari speelt de bal door. Giuggio heeft problemen om de bal te vangen. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estivi geeft een hoge lob. Mannari is nu in balbezit. Lugari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugari krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bonasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino onderschept slim de pass. Sannino met een sublieme pass. Giuggio heeft problemen om de bal te vangen. Giuggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Borrello is nu in balbezit. Borrello speelt de bal door. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een hoge lob. Giuggio springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Giuggio kan de bal niet met de borst controleren. Priante is nu in balbezit. Borrello rent richting de bal. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Consoli bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino speelt de bal door. Daar is Belgacem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belgacem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Borrello passt de bal met de wreef. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca geeft de bal voor. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 20%, Real Tatik 80%.
Leccester - Real Tatik 6:0

47e minuut.
Sannino kopt de bal weg. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari geeft een hoge lob. Giuggio maakt een snoekduik en kopt de bal. Belgacem springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Chionchio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob. Giuggio maakt een snoekduik en kopt de bal. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 7:0

51e minuut.
Năsosu passt de bal met de wreef. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio schiet op doel. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Giuggio is nu in balbezit. Giuggio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Krawczyk onderschept slim de pass. Krawczyk met een sublieme pass. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 8:0

58e minuut.
Consoli speelt de bal door. Priante kopt de bal weg. Chionchio geeft de bal voor. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca draait met de bal, schiet en ... Consoli bokst de bal weg. Paal! Na een snelle pass probeert Belgacem de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arricca passt de bal zonder na te denken. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estivi is nu in balbezit. Giuggio onderschept slim de pass. Giuggio draait met de bal, schiet en ... Consoli bokst de bal weg. Gardini heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 9:0

72e minuut.
Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Arricca geeft een hoge lob. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bertoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Arricca rent richting de bal. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giuggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Real Tatik 10:0

87e minuut.
Priante probeert de bal aan de voet te houden. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio passt de bal zonder na te denken. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca geeft een lange en hoge pass. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sannino probeert naar een medespeler te passen. Borrello probeert naar een medespeler te passen. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een lange en hoge pass. Belgacem maakt een snoekduik en kopt de bal. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 17%, Real Tatik 83%.
Leccester - Real Tatik 10:0