Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Berta Team
4132 Tactiek sconfitta sicura
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Kmetsch kopt de bal weg. Vannuccini heeft problemen om de bal te vangen. Vannuccini speelt de bal door. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 0:1

9e minuut.
Kmetsch is nu in balbezit. Rajavuo begaat een overtreding. Kmetsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Wintjens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batić rent richting de bal. Batić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fulla rent richting de bal. Rajavuo is nu in balbezit. Fulla onderschept slim de pass. Fulla geeft een lange en hoge pass. Vannuccini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kmetsch met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulla de bal. Fulla probeert naar een medespeler te passen. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moroni geeft de bal voor. Batić heeft problemen om de bal te vangen. Batić passt de bal zonder na te denken. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rajavuo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 58%, Berta Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 1:1

46e minuut.
Wintjens probeert de bal met de borst te controleren. Galindo is nu in balbezit. Benitez maakt een afschuwelijke overtreding. Galindo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Galindo kan niet meer verder spelen. Stancu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pirrello is nu in balbezit. Pirrello passt de bal in één keer door. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap. Srebrny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 1:2

51e minuut.
Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chen de bal onder controle te krijgen. Wintjens geeft een hoge lob. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rajavuo speelt de bal door. do Salqueiro is nu in balbezit. Pirrello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pirrello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pirrello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
do Salqueiro met een snelle inworp. Jávor geeft een lange en hoge pass. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ... Fulla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeefuik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Benitez met een snelle inworp. do Salqueiro speelt de bal door. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Wintjens rent richting de bal. Wintjens passt de bal zonder na te denken. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Jávor rent richting de bal. Altuğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jávor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jávor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zeefuik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 2:2

82e minuut.
Wintjens is nu in balbezit. Saluz begaat een overtreding. Wintjens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benitez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fulla passt de bal zonder na te denken. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez geeft een hoge lob. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 57%, Berta Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL PIEVE 1893 - Berta Team 2:2