Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23320
Leccester U.S.PortaNuova 1948
Cuorino Tactiek Go
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten matig
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arricca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een lange en hoge pass. Parmenide maakt een snoekduik en kopt de bal. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fermani is nu in balbezit. Sannino geeft een lange en hoge pass. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een lange en hoge pass. Belgacem springt en kopt de bal. Paal!

27e minuut.
Inworp. Reinert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä verovert de bal door een tackle van achteren. Alametsä haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năsosu. Alametsä moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alametsä kan niet meer verder spelen. Capaccioli komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Arricca rent richting de bal. Arricca geeft de bal voor. Parmenide kopt de bal weg. Belgacem heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 36%, U.S.PortaNuova 1948 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leccester - U.S.PortaNuova 1948 0:0

53e minuut.
Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Belgacem is nu in balbezit. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Galini onderschept slim de pass. Galini geeft een hoge lob. Inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino geeft een hoge lob. Văcaru bokst de bal weg. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - U.S.PortaNuova 1948 1:0

61e minuut.
Inworp. Luciano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lugari probeert naar een medespeler te passen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Belgacem rent richting de bal. Belgacem schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.

68e minuut.
Arricca is nu in balbezit. Arricca passt de bal zonder na te denken. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văcaru met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Rozanov de bal onder controle te krijgen. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Buitenspel voor Belgacem. Goede buitenspelval van de verdediging. Lixandru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Arricca rent richting de bal. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Arricca speelt de bal door. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Reinert met een snelle inworp. Borrello rent richting de bal. Sannino probeert naar een medespeler te passen. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - U.S.PortaNuova 1948 2:0

86e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio geeft een hoge lob. Parmenide bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmenide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 28%, U.S.PortaNuova 1948 72%.
Leccester - U.S.PortaNuova 1948 2:0