Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:42
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13200
U.S.PortaNuova 1948 Leccester
Go Tactiek Cuorino
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
47.7 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten very good
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Claussen is nu in balbezit. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Uhr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uhr krijgt een gele kaart. Belgacem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giuggio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 0:1

20e minuut.
Uhr neemt vlug de vrije trap. Chionchio kopt de bal weg. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Arricca geeft een lange en hoge pass. Belgacem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Borrello de bal. Borrello geeft een lange en hoge pass. Giuggio kopt de bal weg. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sannino speelt de bal door. Arricca is nu in balbezit. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Giuggio rent richting de bal. Giuggio schiet op doel. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 0:2

37e minuut.
Fermani rent richting de bal. Borrello verovert de bal door een tackle van achteren. Borrello geeft de bal voor. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio draait met de bal, schiet en ... Văcaru bokst de bal weg.

43e minuut.
Alametsä is nu in balbezit. Krawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyk met een sublieme pass. Giuggio rent richting de bal. Giuggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Văcaru met een harde bal richting middenveld. Borrello speelt de bal door. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft de bal voor. Giuggio springt en kopt de bal. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 77%, Leccester 23%.
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 0:2

48e minuut.
Borrello met een sublieme pass. Sannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino geeft een lange en hoge pass. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Borrello de bal. Borrello speelt de bal door. Lugari geeft de bal voor. Belgacem rent richting de bal. Belgacem schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Giuggio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Capaccioli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Năsosu geeft een lange en hoge pass. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 0:3

57e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca verovert de bal door een tackle van achteren. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Arricca geeft een lange en hoge pass. Giuggio krijgt zijn hoofd ertegen. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luciano komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Fernández. Goede buitenspelval van de verdediging. Fornaciari neemt vlug de vrije trap. Reinert kopt de bal weg. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 1:3

71e minuut.
Borrello heeft problemen om de bal te vangen. Borrello geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Reinert de bal onder controle te krijgen. Giuggio rent richting de bal. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Năsosu kopt de bal weg. Arricca controleert de bal met de borst. Arricca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arricca neemt de hoekschop. Belgacem springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 1:4

80e minuut.
Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem onderschept slim de pass. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 1:5

89e minuut.
Fermani is nu in balbezit. Fermani passt de bal met de wreef. Borrello speelt de bal door. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belgacem springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 67%, Leccester 33%.
U.S.PortaNuova 1948 - Leccester 1:5