Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrin Real Tatik
442 albero Tactiek Matix
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vanazzi is nu in balbezit. Kanownik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanazzi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 0:1

11e minuut.
Kanownik onderschept slim de pass. Kanownik speelt de bal door. Aposti met een sublieme pass. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik geeft een hoge lob. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabrin - Real Tatik 1:1

19e minuut.
Aposti speelt de bal door. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti speelt de bal door. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel. Consoli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Caldi verovert de bal door een tackle van achteren. Aposti verovert de bal door een tackle van achteren. Aposti passt de bal in één keer door. Govori rent richting de bal. Govori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Priante onderschept slim de pass. Inworp. Aposti met een snelle inworp. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Skitek passt de bal met de wreef. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crotti rent richting de bal. Zaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborski schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Aposti de bal. Aposti passt de bal in één keer door. Skitek geeft een hoge lob. Govori krijgt zijn hoofd ertegen. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonacci de bal onder controle te krijgen. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti passt de bal met de wreef. Govori is nu in balbezit. Govori draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal zonder na te denken. Govori is nu in balbezit. Govori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 2:1

41e minuut.
Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Govori is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannari. Mannari krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Estivi geeft de bal voor. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fimelli maakt een afschuwelijke overtreding. Fimelli krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Skitek geeft een hoge lob. Aposti kopt de bal weg. Zaborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 32%, Real Tatik 68%.
gabrin - Real Tatik 2:1

46e minuut.
Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft een hoge lob. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori draait met de bal, schiet en ... Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 3:1

53e minuut.
Priante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skitek met de inworp. Aposti probeert naar een medespeler te passen. Zaborski is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Aposti de bal. Aposti passt de bal zonder na te denken. Zaborski rent richting de bal. Zaborski schiet op doel. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 4:1

59e minuut.
Govori geeft een hoge lob. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek passt de bal in één keer door. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Skitek geeft de bal voor. Daar is Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 5:1

65e minuut.
Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek geeft de bal voor. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski heeft problemen om de bal te vangen. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Antonacci passt de bal in één keer door. Fejes is nu in balbezit. Fejes passt de bal zonder na te denken. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chigiotti is nu in balbezit. Seebach onderschept slim de pass. Seebach met een sublieme pass. Govori rent richting de bal. Govori draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dussaux passt de bal in één keer door. Skitek rent richting de bal. Skitek speelt de bal door. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Aposti passt de bal in één keer door. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach passt de bal in één keer door. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 6:1

90e minuut.
Antonacci passt de bal zonder na te denken. Seebach is nu in balbezit. Seebach speelt de bal door. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Real Tatik 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 35%, Real Tatik 65%.
gabrin - Real Tatik 7:1