Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tatik gabrin
Matix Tactiek 442 albero
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten formidable
weak Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Govori verovert de bal door een tackle van achteren. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Crotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crotti krijgt een gele kaart. Seebach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aposti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaborski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Estivi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:1

19e minuut.
Dussaux passt de bal in één keer door. Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal met de wreef. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:2

20e minuut.
Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach speelt de bal door. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Seebach rent richting de bal. Seebach speelt de bal door. Crotti is nu in balbezit. Govori onderschept slim de pass. Govori draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Dussaux passt de bal zonder na te denken. Seebach rent richting de bal. Met opzet legt Chigiotti zijn tegenspeler op de grond. Chigiotti krijgt een gele kaart. Seebach raakt geblesseerd tijdens het duel. Aposti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaborski krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Crotti de bal onder controle te krijgen. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aposti geeft de bal voor. Zaborski rent richting de bal. Zaborski passt de bal met de wreef. Govori is nu in balbezit. Govori schiet op doel. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 63%, gabrin 37%.
Real Tatik - gabrin 0:2

46e minuut.
Govori probeert naar een medespeler te passen. Zaborski probeert de bal aan de voet te houden. Zaborski geeft de bal voor. Govori krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Caldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Priante begaat een overtreding. Priante krijgt een gele kaart. Zaborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Aposti komt bij de bal en schiet. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:3

54e minuut.
Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aposti met een sublieme pass. Daar is Zaborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:4

56e minuut.
Aposti speelt de bal door. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori onderschept slim de pass. Govori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chigiotti rent richting de bal. Chigiotti geeft een hoge lob. Skitek kopt de bal weg. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Consoli speelt de bal door. Seebach kopt de bal weg. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori schiet op doel. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaborski rent richting de bal. Zaborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:5

65e minuut.
Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap. Consoli bokst de bal weg.

74e minuut.
Dussaux geeft een hoge lob. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Estivi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estivi krijgt een gele kaart. Zaborski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aposti wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:6

79e minuut.
Seebach met een snelle inworp. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti passt de bal in één keer door. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Consoli speelt de bal door. Dussaux is nu in balbezit. Chigiotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chigiotti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Seebach onderschept slim de pass. Seebach probeert naar een medespeler te passen. Aposti probeert naar een medespeler te passen. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Seebach met een snelle inworp. Aposti rent richting de bal. Aposti geeft een hoge lob. Zaborski controleert de bal met de borst. Govori rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Govori rent richting de bal. Govori schiet op doel. Priante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - gabrin 0:7

88e minuut.
Inworp. Caldi met een snelle inworp. Priante is nu in balbezit. Zaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zaborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 74%, gabrin 26%.
Real Tatik - gabrin 0:7