Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrin pintucciana
442 albero Tactiek Sconfitta sicura
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức geeft een hoge lob. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. Szczagański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - pintucciana 0:1

3e minuut.
Daar is Zaborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mols krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Arismendi is nu in balbezit. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp passt de bal in één keer door. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mwachofi geeft een hoge lob. Daar is Massenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Szczagański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - pintucciana 0:2

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Słomczyński de bal onder controle te krijgen. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski speelt de bal door. Govori rent richting de bal. Govori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - pintucciana 1:2

30e minuut.
Inworp. Słomczyński met de inworp. Skitek rent richting de bal. van der Heiden onderschept slim de pass. van der Heiden geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fejes is nu in balbezit. Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal met de wreef. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 62%, pintucciana 38%.
gabrin - pintucciana 1:2

55e minuut.
Skitek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skitek. Skitek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Fejes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arismendi rent richting de bal. van der Heiden is nu in balbezit. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kupelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan geeft een lange en hoge pass. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - pintucciana 1:3

81e minuut.
Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức geeft een lange en hoge pass. Kupelyan kopt de bal weg. Zaborski controleert de bal met de borst. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Hypsior bokst de bal weg.

84e minuut.
Słomczyński passt de bal met de wreef. Momčilović rent richting de bal. Momčilović probeert naar een medespeler te passen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Szczagański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 56%, pintucciana 44%.
gabrin - pintucciana 1:3