Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana gabrin
Disfatta totale Tactiek 442 albero
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Stoksik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - gabrin 1:0

5e minuut.
Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Ðức geeft de bal voor. Kupelyan is nu in balbezit. Seebach verovert de bal door een tackle van achteren. Seebach geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kafkasoğlu onderschept slim de pass. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Hernández Soto rent richting de bal. Mols onderschept slim de pass. Mols schiet op doel. Szczagański bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Seebach kopt de bal weg. Govori rent richting de bal. Kupelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupelyan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Momčilović probeert de bal met de borst te controleren. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. Hypsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pintucciana - gabrin 1:1

24e minuut.
Hernández Soto rent richting de bal. Mols onderschept slim de pass. Mols passt de bal in één keer door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - gabrin 2:1

25e minuut.
Mwachofi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hüralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel. Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński met een sublieme pass. van der Heiden geeft een hoge lob. Mols krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aposti passt de bal zonder na te denken. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkasoğlu begaat een overtreding. Kafkasoğlu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kanownik onderschept slim de pass. Kanownik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gruia de bal onder controle te krijgen. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori haalt uit met een fantastische trap. Hypsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Thiên Ðức speelt de bal door. Hüralp is nu in balbezit. Stoksik maakt een afschuwelijke overtreding. Stoksik krijgt een gele kaart. Hüralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Momčilović wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 39%, gabrin 61%.
pintucciana - gabrin 2:1

46e minuut.
Inworp. Słomczyński met een snelle inworp. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. Szczagański bokst de bal weg.

52e minuut.
Kafkasoğlu met een sublieme pass. Momčilović rent richting de bal. Momčilović probeert naar een medespeler te passen. Hüralp heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Zaborski heeft problemen om de bal te vangen. Zaborski schiet op doel. Hypsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pintucciana - gabrin 2:2

57e minuut.
Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arismendi de bal. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Arismendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tainha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kafkasoğlu passt de bal met de wreef. Momčilović is nu in balbezit. Momčilović passt de bal in één keer door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp passt de bal met de wreef. Massenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kanownik geeft de bal voor. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia passt de bal zonder na te denken. Hernández Soto rent richting de bal. Mols verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kafkasoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słomczyński kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński passt de bal zonder na te denken. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - gabrin 3:2

84e minuut.
Stoksik rent richting de bal. Mols onderschept slim de pass. Mols met een sublieme pass. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tainha rent richting de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp passt de bal in één keer door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 38%, gabrin 62%.
pintucciana - gabrin 3:2