Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31664
Leccester Berta Team
Cuorino Tactiek sconfitta sicura
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Wintjens kopt de bal weg. Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Denizsoy zijn tegenspeler op de grond. Denizsoy krijgt een gele kaart. Zeituni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zeituni kan niet meer verder spelen. Forastieri komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Denizsoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forastieri met een snelle inworp. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello geeft de bal voor. Miyazaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 0:1

7e minuut.
Denizsoy geeft een lange en hoge pass. Wintjens is nu in balbezit. Wintjens passt de bal met de wreef. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 0:2

22e minuut.
Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft de bal voor. Daar is Moroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuggio rent richting de bal. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Lugari rent richting de bal. Wintjens verovert de bal door een tackle van achteren. Wintjens speelt de bal door. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Năsosu met een sublieme pass. Belgacem is nu in balbezit. Moroni rent richting de bal. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Zeefuik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 43%, Berta Team 57%.
Leccester - Berta Team 0:2

46e minuut.
Wintjens is nu in balbezit. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem passt de bal met de wreef. Arricca rent richting de bal. Arricca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Altuğlu speelt de bal door. Wintjens speelt de bal door. Borrello rent richting de bal. Borrello geeft een lange en hoge pass. Belgacem springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lugari geeft de bal voor. Borrello heeft problemen om de bal te vangen. Borrello met een sublieme pass. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Zeefuik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 1:2

59e minuut.
Kmetsch met een sublieme pass. Rieper probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 1:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugari met de inworp. Sannino rent richting de bal. Sannino geeft een lange en hoge pass. Giuggio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 2:3

73e minuut.
Wintjens passt de bal in één keer door. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Berta Team 2:4

82e minuut.
Oteo is nu in balbezit. Giuggio onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altuğlu. Altuğlu krijgt een gele kaart. Giuggio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Giuggio kan niet meer verder spelen. Parmenide komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 37%, Berta Team 63%.
Leccester - Berta Team 2:4