Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team Leccester
sconfitta sicura Tactiek Cuorino
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rieper geeft de bal voor. Vannuccini kopt de bal weg. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 1:0

23e minuut.
Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio begaat een overtreding. Zeituni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benitez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kmetsch springt en kopt de bal. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vannuccini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 2:0

26e minuut.
Wintjens kopt de bal weg. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch onderschept slim de pass. Kmetsch probeert de bal met de borst te controleren. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki bokst de bal weg. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 3:0

28e minuut.
Zeituni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batić komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Benitez met een sublieme pass. Sannino geeft een hoge lob. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio schiet op doel. Zeefuik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kmetsch is nu in balbezit. Sannino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmetsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Vannuccini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 4:0

37e minuut.
Borrello speelt de bal door. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft een lange en hoge pass. Giuggio krijgt zijn hoofd ertegen. Zeefuik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 60%, Leccester 40%.
Berta Team - Leccester 4:0

51e minuut.
Wintjens rent richting de bal. Wintjens heeft problemen om de bal te vangen. Wintjens haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wintjens rent richting de bal. Sannino onderschept slim de pass. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borrello verovert de bal door een tackle van achteren. Borrello speelt de bal door. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob. Belgacem springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rieper kopt de bal weg. Borrello probeert de bal met de borst te controleren. Borrello met een sublieme pass. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens met een sublieme pass. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 5:0

75e minuut.
Rieper is nu in balbezit. Lugari is nu in balbezit. Lugari passt de bal in één keer door. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Krawczyk geeft de bal voor. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft de bal voor. Vannuccini krijgt zijn hoofd ertegen. Miyazaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Borrello passt de bal in één keer door. Arricca is nu in balbezit. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fulla is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulla met de inworp. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Lugari met de inworp. Sannino speelt de bal door. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 5:1

89e minuut.
Klungelig pakt Rieper de bal. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benitez krijgt een gele kaart. Giuggio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belgacem kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Altuğlu onderschept slim de pass. Altuğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arricca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrello geeft de bal voor. Zeefuik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belgacem springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Leccester 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 56%, Leccester 44%.
Berta Team - Leccester 5:2