Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10691
U.S.PortaNuova 1948 REAL PIEVE 1893
Go Tactiek 4132
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 54.4
average Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Chen speelt de bal door. Jávor is nu in balbezit. Jávor geeft de bal voor. Saluz rent richting de bal. Saluz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä geeft een lange en hoge pass. Jávor kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jávor de bal. Wójcik is nu in balbezit. Jávor verovert de bal door een tackle van achteren. Jávor draait met de bal, schiet en ... Văcaru bokst de bal weg.

30e minuut.
Rajavuo passt de bal met de wreef. do Salqueiro met een sublieme pass. Jávor is nu in balbezit. Jávor draait met de bal, schiet en ... Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 53%, REAL PIEVE 1893 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S.PortaNuova 1948 - REAL PIEVE 1893 0:0

47e minuut.
Fernández passt de bal zonder na te denken. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luciano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Saluz met een sublieme pass. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro geeft de bal voor. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
do Salqueiro met een sublieme pass. Saluz is nu in balbezit. Jávor is nu in balbezit. Jávor geeft de bal voor. Galindo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - REAL PIEVE 1893 0:1

73e minuut.
Lixandru komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wójcik geeft de bal voor. Saluz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor schiet op doel. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 56%, REAL PIEVE 1893 44%.
U.S.PortaNuova 1948 - REAL PIEVE 1893 0:1