Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team gabrin
sconfitta sicura Tactiek 442 albero
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 50.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aposti probeert naar een medespeler te passen. Zaborski heeft problemen om de bal te vangen. Pirrello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pirrello krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pirrello is nu in balbezit. Pirrello geeft een hoge lob. Skitek speelt de bal door. Govori is nu in balbezit. Govori draait met de bal, schiet en ... Zeefuik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Batić rent richting de bal. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap. Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello passt de bal in één keer door. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skitek is nu in balbezit. Skitek speelt de bal door. Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski onderschept slim de pass. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Zeefuik bokst de bal weg.

37e minuut.
MacPetrie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seebach met een snelle inworp. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kanownik verovert de bal door een tackle van achteren. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Batić is nu in balbezit. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Arismendi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczagański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - gabrin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 54%, gabrin 46%.
Berta Team - gabrin 1:0

48e minuut.
Batić passt de bal zonder na te denken. Skitek speelt de bal door. Oteo is nu in balbezit. Oteo geeft de bal voor. Vannuccini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oteo passt de bal met de wreef. Altuğlu rent richting de bal. Altuğlu probeert naar een medespeler te passen. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Szczagański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Wintjens passt de bal zonder na te denken. Massenti rent richting de bal. Vannuccini begaat een overtreding. Vannuccini krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zeefuik speelt de bal door. Massenti kopt de bal weg. Altuğlu controleert de bal met de borst. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Kanownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wintjens is nu in balbezit. Wintjens draait met de bal, schiet en ... Vannuccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - gabrin 2:0

69e minuut.
Pirrello rent richting de bal. Pirrello passt de bal met de wreef. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - gabrin 3:0

70e minuut.
Forastieri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pirrello met een sublieme pass. Arismendi rent richting de bal. Vannuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuccini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - gabrin 4:0

78e minuut.
Wintjens heeft problemen om de bal te vangen. Wintjens geeft de bal voor. Arismendi heeft problemen om de bal te vangen. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
MacPetrie is nu in balbezit. MacPetrie met een sublieme pass. Pirrello geeft een hoge lob. Vannuccini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - gabrin 5:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aposti speelt de bal door. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 41%, gabrin 59%.
Berta Team - gabrin 5:0