Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrin Berta Team
442 albero Tactiek sconfitta sicura
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Aposti passt de bal met de wreef. Govori rent richting de bal. Rieper is nu in balbezit. Govori verovert de bal door een tackle van achteren. Govori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Pirrello de bal onder controle te krijgen. Stoksik rent richting de bal. Stoksik passt de bal in één keer door. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Aposti probeert naar een medespeler te passen. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek speelt de bal door. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello geeft de bal voor. Klungelig pakt Kanownik de bal. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kanownik passt de bal in één keer door. Pirrello kan de bal niet met de borst controleren. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch passt de bal zonder na te denken. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Skitek is nu in balbezit. Pirrello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skitek raakt geblesseerd tijdens het duel. Skitek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fulla de bal. Govori is nu in balbezit. Govori schiet op doel. Zeefuik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 44%, Berta Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gabrin - Berta Team 0:0

47e minuut.
Fulla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seebach met een snelle inworp. Aposti geeft de bal voor. Zaborski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pirrello rent richting de bal. Pirrello geeft een hoge lob. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Szczagański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Berta Team 0:1

54e minuut.
Rieper probeert naar een medespeler te passen. Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens geeft de bal voor. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. Szczagański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Berta Team 0:2

62e minuut.
Seebach met een snelle inworp. Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kanownik de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kmetsch neemt de hoekschop. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fulla is nu in balbezit. Govori verovert de bal door een tackle van achteren. Govori passt de bal met de wreef. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel. Zeefuik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zeituni de bal. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello verovert de bal door een tackle van achteren. Pirrello met een sublieme pass. Zeituni rent richting de bal. Zeituni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Berta Team 0:3

85e minuut.
Skitek is nu in balbezit. Skitek passt de bal in één keer door. Fulla rent richting de bal. Govori onderschept slim de pass. Govori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 53%, Berta Team 47%.
gabrin - Berta Team 0:3