Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana Leccester
Sconfitta sicura Tactiek Cuorino
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
57.7 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arricca met een snelle inworp. Borrello speelt de bal door. Lugari geeft een hoge lob. Goretta krijgt zijn hoofd ertegen. Hypsior bokst de bal weg.

2e minuut.
Mwachofi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arricca met een snelle inworp. Borrello geeft een lange en hoge pass. Goretta springt en kopt de bal. Hypsior bokst de bal weg. Mwachofi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arricca zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gruia probeert de bal met de borst te controleren. Goretta rent richting de bal. Goretta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 0:1

7e minuut.
van der Heiden heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden speelt de bal door. Krawczyk is nu in balbezit. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Miyazaki bokst de bal weg.

18e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pintucciana - Leccester 1:1

22e minuut.
Chionchio kopt de bal weg. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 2:1

22e minuut.
Krawczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Słomczyński de bal. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 3:1

34e minuut.
Arricca passt de bal in één keer door. Mwachofi heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 4:1

37e minuut.
Inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino probeert naar een medespeler te passen. Belgacem rent richting de bal. Belgacem haalt uit met een fantastische trap. Hypsior bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 52%, Leccester 48%.
pintucciana - Leccester 4:1

47e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arricca de bal. Arricca geeft een hoge lob. Belgacem maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 4:2

50e minuut.
Borrello speelt de bal door. Arricca rent richting de bal. Arricca met een sublieme pass. Goretta is nu in balbezit. Goretta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chionchio de bal. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hüralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 5:2

55e minuut.
Sannino passt de bal in één keer door. Borrello met een sublieme pass. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gruia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kupelyan probeert naar een medespeler te passen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Daar is Hüralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chionchio krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Thiên Ðức maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Leccester 6:2

75e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek passt de bal met de wreef. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio met een sublieme pass. Gruia speelt de bal door. Belgacem rent richting de bal. Belgacem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Benmbarek rent richting de bal. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp passt de bal met de wreef. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Borrello met een sublieme pass. Lugari is nu in balbezit. Lugari geeft een lange en hoge pass. Goretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Goretta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 53%, Leccester 47%.
pintucciana - Leccester 6:2