Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21052
Leccester pintucciana
Cuorino Tactiek Sconfitta sicura
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Krawczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüralp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Momčilović met een snel genomen vrije trap. Mols kopt de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 0:1

14e minuut.
Mols kopt de bal weg. Daar is Fornaciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 0:2

18e minuut.
Năsosu met een sublieme pass. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Mwachofi probeert de bal met de borst te controleren. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. Hypsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gruia probeert naar een medespeler te passen. Momčilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović geeft de bal voor. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ... Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Arricca probeert naar een medespeler te passen. Giuggio rent richting de bal. Mwachofi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giuggio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belgacem kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hypsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Sannino met een sublieme pass. Belgacem rent richting de bal. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Hypsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kupelyan met een snelle inworp. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Momčilović kopt de bal weg. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca met een sublieme pass. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hüralp rent richting de bal. Hüralp heeft problemen om de bal te vangen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 53%, pintucciana 47%.
Leccester - pintucciana 0:3

48e minuut.
Mols rent richting de bal. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Belgacem kopt de bal weg. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Giuggio rent richting de bal. Giuggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 1:3

51e minuut.
Mwachofi geeft een hoge lob. Sannino kopt de bal weg. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft de bal voor. Giuggio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lugari geeft een hoge lob. van der Heiden kopt de bal weg. Klungelig pakt Thiên Ðức de bal. Belgacem rent richting de bal. Belgacem haalt uit met een fantastische trap. Hypsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kafkasoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Hypsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 2:3

60e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Mols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 2:4

61e minuut.
Borrello kan de bal niet met de borst controleren. Chionchio is nu in balbezit. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 2:5

65e minuut.
Inworp. Arricca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een hoge lob. Belgacem is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kafkasoğlu met een sublieme pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński passt de bal in één keer door. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - pintucciana 2:6

73e minuut.
Fornaciari probeert de bal met de borst te controleren. Hüralp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornaciari. Fornaciari krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Giuggio onderschept slim de pass. Giuggio passt de bal zonder na te denken. Belgacem heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem draait met de bal, schiet en ... Hypsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 41%, pintucciana 59%.
Leccester - pintucciana 2:6