Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8896
U.S.PortaNuova 1948 Imperials F.C.
Go Tactiek CRASTO22
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medanović is nu in balbezit. Carpano begaat een overtreding. Carpano krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tumanyan geeft de bal voor. Medanović kopt de bal weg. Uhr is nu in balbezit. Beşer onderschept slim de pass. Beşer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Culos onderschept slim de pass. Culos passt de bal zonder na te denken. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer haalt uit met een fantastische trap. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Imperials F.C. 0:1

18e minuut.
Inworp. Randolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culos met een sublieme pass. Daar is Medanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Reinert passt de bal in één keer door. Fermani rent richting de bal. Fermani passt de bal met de wreef. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Fernández met een snelle inworp. Tumanyan speelt de bal door. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä schiet op doel. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S.PortaNuova 1948 - Imperials F.C. 1:1

33e minuut.
Randolini met een sublieme pass. Alametsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenton maakt een afschuwelijke overtreding. Kenton krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rozanov geeft een hoge lob. Inworp. Kenton met een snelle inworp. Culos bereikt de bal nog maar net als eerste. Culos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 52%, Imperials F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S.PortaNuova 1948 - Imperials F.C. 1:1

57e minuut.
Inworp. Capaccioli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer begaat een overtreding. Wójcik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luciano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fermani is nu in balbezit. Fermani geeft een hoge lob. Shivhon kan de bal niet met de borst controleren. Roidis rent richting de bal. Roidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fermani is nu in balbezit. Randolini begaat een overtreding. Fermani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lixandru komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon geeft de bal voor. Inworp. Reinert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixandru geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 45%, Imperials F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S.PortaNuova 1948 - Imperials F.C. 1:1