Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Real Tatik
4132 Tactiek Matix
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 36.2
excellent Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Vanazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenezić geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Inworp. do Salqueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jávor rent richting de bal. Jávor geeft de bal voor. Galindo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saluz speelt de bal door. Jávor is nu in balbezit. Jávor geeft de bal voor. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 1:0

13e minuut.
Crotti geeft de bal voor. Daar is Caldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Salqueiro met een sublieme pass. Jávor is nu in balbezit. Jávor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro speelt de bal door. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crotti is nu in balbezit. Galindo onderschept slim de pass. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Chen onderschept slim de pass. Chen geeft de bal voor. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor geeft een lange en hoge pass. Galindo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluz is nu in balbezit. Saluz haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 2:0

37e minuut.
Priante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Immersi met de inworp. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Jávor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jávor passt de bal zonder na te denken. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 3:0

41e minuut.
Priante rent richting de bal. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz probeert naar een medespeler te passen. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 35%, Real Tatik 65%.
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 3:0

50e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Saluz rent richting de bal. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 4:0

52e minuut.
Jávor passt de bal in één keer door. Crotti rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Immersi kopt de bal weg. Saluz rent richting de bal. Saluz passt de bal in één keer door. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jávor rent richting de bal. Jávor geeft de bal voor. Daar is Estivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jávor verovert de bal door een tackle van achteren. Jávor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rajavuo kopt de bal weg. Saluz probeert naar een medespeler te passen. Jávor is nu in balbezit. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Estivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Consoli met een sublieme pass. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Caldi zijn tegenspeler op de grond. Caldi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Crotti is nu in balbezit. Saluz verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz passt de bal zonder na te denken. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rajavuo met een sublieme pass. Saluz is nu in balbezit. Saluz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Crotti onderschept slim de pass. Saluz onderschept slim de pass. Saluz passt de bal met de wreef. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 5:0

82e minuut.
Galindo met een sublieme pass. Saluz met een sublieme pass. Jávor is nu in balbezit. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 6:0

84e minuut.
Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti passt de bal in één keer door. Vanazzi is nu in balbezit. Vanazzi schiet op doel. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Saluz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Priante de bal. Saluz onderschept slim de pass. Daar is Jávor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jávor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saluz is nu in balbezit. Saluz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Consoli trapt de bal weg. Rajavuo kopt de bal weg. Priante bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor onderschept slim de pass. Jávor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 31%, Real Tatik 69%.
REAL PIEVE 1893 - Real Tatik 6:0