Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14679
Leccester Imperials F.C.
Cuorino Tactiek CRASTO22
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten average
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Shivhon heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem kopt de bal weg. Sannino met een sublieme pass. Arricca geeft de bal voor. Wück krijgt zijn hoofd ertegen. Grozăvescu bokst de bal weg.

37e minuut.
Borrello passt de bal in één keer door. Arricca is nu in balbezit. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca geeft een hoge lob. Belgacem maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Imperials F.C. 1:0

42e minuut.
Belluscio rent richting de bal. Sannino verovert de bal door een tackle van achteren. Sannino passt de bal zonder na te denken. Wück is nu in balbezit. Wück schiet op doel. Grozăvescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 37%, Imperials F.C. 63%.
Leccester - Imperials F.C. 1:0

50e minuut.
Sannino rent richting de bal. Culos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sannino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sannino met een snel genomen vrije trap. Arricca kopt de bal weg. Wück is nu in balbezit. Wück schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Spiridonov passt de bal zonder na te denken. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ... Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Denizsoy onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arricca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obrębalski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannino geeft de bal voor. Belgacem maakt een snoekduik en kopt de bal. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Imperials F.C. 2:0

83e minuut.
Borrello speelt de bal door. Obrębalski rent richting de bal. Randolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrębalski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Obrębalski kan niet meer verder spelen. Sorcinelli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sannino speelt de bal door. Tecchio onderschept slim de pass. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - Imperials F.C. 3:0

89e minuut.
Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Spiridonov is nu in balbezit. Fornaciari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fornaciari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 25%, Imperials F.C. 75%.
Leccester - Imperials F.C. 3:0