Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperials F.C. Leccester
CRASTO22 Tactiek Cuorino
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44.2 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Borrello is nu in balbezit. Borrello geeft de bal voor. Tumanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giuggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Leccester 0:1

23e minuut.
Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een lange en hoge pass. Giuggio is nu in balbezit. Giuggio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Beşer is nu in balbezit. Krawczyk begaat een overtreding. Beşer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Culos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beşer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Culos rent richting de bal. Culos passt de bal in één keer door. Sannino is nu in balbezit. Medanović verovert de bal door een tackle van achteren. Medanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Randolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello onderschept slim de pass. Inworp. Borrello met een snelle inworp. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu bokst de bal weg.

45e minuut.
Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugari passt de bal zonder na te denken. Giuggio rent richting de bal. Giuggio schiet op doel. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - Leccester 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 63%, Leccester 37%.
Imperials F.C. - Leccester 0:2

62e minuut.
Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan geeft een hoge lob. Inworp. Borrello met de inworp. Chionchio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Larios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sannino is nu in balbezit. Sannino passt de bal in één keer door. Giuggio rent richting de bal. Giuggio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Chionchio is nu in balbezit. Chionchio passt de bal in één keer door. Borrello rent richting de bal. Borrello geeft een lange en hoge pass. Giuggio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 63%, Leccester 37%.
Imperials F.C. - Leccester 0:2