Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15003
U.S.PortaNuova 1948 pintucciana
Go Tactiek Sconfitta sicura
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.1 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Carpano is nu in balbezit. Momčilović onderschept slim de pass. Momčilović probeert naar een medespeler te passen. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Wójcik onderschept slim de pass. Wójcik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupelyan met een snelle inworp. Hüralp geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Momčilović verovert de bal door een tackle van achteren. Momčilović geeft een hoge lob. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:1

26e minuut.
Fermani rent richting de bal. Momčilović onderschept slim de pass. Momčilović geeft de bal voor. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Fernández speelt de bal door. Fermani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermani probeert naar een medespeler te passen. Roidis is nu in balbezit. Roidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hypsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hüralp controleert de bal met de borst. Rozanov met een sublieme pass. Uhr heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kupelyan met de inworp. Hüralp rent richting de bal. Hüralp passt de bal met de wreef. van der Heiden heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Momčilović probeert naar een medespeler te passen. Kupelyan is nu in balbezit. Reinert speelt de bal door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kupelyan met de inworp. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Momčilović kopt de bal weg. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mols heeft problemen om de bal te vangen. Fernández is nu in balbezit. Met opzet legt Mols zijn tegenspeler op de grond. Mols krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Momčilović met een sublieme pass. Mols is nu in balbezit. Claussen is nu in balbezit. Mols onderschept slim de pass. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Reinert heeft problemen om de bal te vangen. Kupelyan is nu in balbezit. Reinert begaat een overtreding. Kupelyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 73%, pintucciana 27%.
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:1

49e minuut.
van der Heiden probeert naar een medespeler te passen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović is nu in balbezit. Momčilović geeft een hoge lob. van der Heiden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:2

50e minuut.
Capaccioli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Thiên Ðức is nu in balbezit. Momčilović geeft een lange en hoge pass. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:3

57e minuut.
Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Hüralp kopt de bal weg. Mols is nu in balbezit. Mols draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
Mols rent richting de bal. Mols geeft een lange en hoge pass. Rozanov rent richting de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg. Inworp. Luciano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
van der Heiden probeert naar een medespeler te passen. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hüralp stond buitenspel. Lixandru komt het veld opgelopen.

70e minuut.
van der Heiden passt de bal met de wreef. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Mols schiet op doel. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:5

75e minuut.
Gruia geeft de bal voor. Inworp. Reinert met de inworp. Lixandru rent richting de bal. Lixandru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kupelyan met een snelle inworp. Hüralp rent richting de bal. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:6

88e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Słomczyński de bal. Słomczyński passt de bal in één keer door. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 61%, pintucciana 39%.
U.S.PortaNuova 1948 - pintucciana 0:6