Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana U.S.PortaNuova 1948
Sconfitta sicura Tactiek Go
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten average
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik begaat een overtreding. Hüralp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Momčilović komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols schiet op doel. Carpano probeert de bal aan de voet te houden. Văcaru bokst de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 1:0

7e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp geeft de bal voor. Claussen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kafkasoğlu rent richting de bal. Kafkasoğlu passt de bal in één keer door. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols geeft de bal voor. Hüralp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 2:0

19e minuut.
Mols kopt de bal weg. Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 3:0

25e minuut.
Mols onderschept slim de pass. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols is nu in balbezit. Mols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden passt de bal met de wreef. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 4:0

32e minuut.
Carpano heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden rent richting de bal. Met opzet legt Carpano zijn tegenspeler op de grond. van der Heiden raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Momčilović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Fermani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden passt de bal zonder na te denken. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Benmbarek passt de bal zonder na te denken. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik begaat een overtreding. Wójcik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Uhr is nu in balbezit. van der Heiden onderschept slim de pass. van der Heiden passt de bal in één keer door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 21%, U.S.PortaNuova 1948 79%.
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 5:0

48e minuut.
Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek geeft een hoge lob. Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wójcik is nu in balbezit. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 6:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capaccioli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden passt de bal zonder na te denken. Mols is nu in balbezit. Mols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Claussen heeft problemen om de bal te vangen. Mols rent richting de bal. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols schiet op doel. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 7:0

64e minuut.
Słomczyński met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols heeft problemen om de bal te vangen. Mols draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Roidis rent richting de bal. Mwachofi onderschept slim de pass. Momčilović geeft een lange en hoge pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 8:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lixandru komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wójcik geeft een lange en hoge pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 9:0

82e minuut.
Reinert verovert de bal door een tackle van achteren. Reinert met een sublieme pass. Thiên Ðức geeft de bal voor. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Paal! Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden met een sublieme pass. Uhr verovert de bal door een tackle van achteren. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Słomczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 33%, U.S.PortaNuova 1948 67%.
pintucciana - U.S.PortaNuova 1948 10:0