Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tatik Berta Team
Matix Tactiek sconfitta sicura
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 54.4
average Schieten outstanding
weak Passen solid
good Verdedigen very good


11e minuut.
Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić passt de bal zonder na te denken. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:1

17e minuut.
Pirrello geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bertoni de bal onder controle te krijgen. Vannuccini kopt de bal weg. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Pirrello de bal. Pirrello passt de bal in één keer door. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Estivi de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:3

27e minuut.
Antonacci is nu in balbezit. Wintjens onderschept slim de pass. Wintjens passt de bal in één keer door. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:4

29e minuut.
Wintjens passt de bal zonder na te denken. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. Priante probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:5

34e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Batić rent richting de bal. Batić passt de bal zonder na te denken. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bertoni geeft de bal voor. Inworp. Pirrello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Vannuccini de bal. Priante rent richting de bal. Vannuccini onderschept slim de pass. Vannuccini schiet op doel. De bal raakt de paal. Kmetsch speelt de bal door. Estivi heeft problemen om de bal te vangen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Altuğlu onderschept slim de pass. Altuğlu speelt de bal door. Batić rent richting de bal. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 69%, Berta Team 31%.
Real Tatik - Berta Team 0:5

46e minuut.
Wintjens onderschept slim de pass. Wintjens probeert de bal met de borst te controleren. Wintjens passt de bal in één keer door. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Altuğlu kopt de bal weg. Batić is nu in balbezit. Bertoni verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bertoni geeft een hoge lob. Altuğlu rent richting de bal. Altuğlu geeft een lange en hoge pass. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch met een sublieme pass. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kmetsch geeft een hoge lob. Pirrello rent richting de bal. Pirrello passt de bal in één keer door. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vannuccini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:6

58e minuut.
Wintjens verovert de bal door een tackle van achteren. Wintjens geeft de bal voor. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:7

66e minuut.
Priante met de inworp. Pirrello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonacci. Antonacci krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pirrello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wintjens met een snel genomen vrije trap. Daar is Kmetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:8

72e minuut.
Chigiotti geeft de bal voor. Rieper kopt de bal weg. Altuğlu geeft een lange en hoge pass. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal met de wreef. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:9

78e minuut.
Altuğlu geeft een hoge lob. Batić kopt de bal weg. Crotti heeft problemen om de bal te vangen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Pirrello met een sublieme pass. Bertoni is nu in balbezit. Bertoni geeft de bal voor. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oteo met een sublieme pass. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini passt de bal zonder na te denken. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini passt de bal zonder na te denken. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch schiet op doel. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - Berta Team 0:10

90e minuut.
Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 76%, Berta Team 24%.
Real Tatik - Berta Team 0:10