Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team Real Tatik
sconfitta sicura Tactiek Matix
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 33.8
uitmuntend Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Vannuccini kopt de bal weg. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch speelt de bal door. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Wintjens de bal. Wintjens geeft de bal voor. Zeituni is nu in balbezit. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 1:0

13e minuut.
Daar is Fimelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch passt de bal in één keer door. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 2:0

15e minuut.
Wintjens geeft de bal voor. Vannuccini kopt de bal weg. Pirrello speelt de bal door. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 3:0

19e minuut.
Fimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni verovert de bal door een tackle van achteren. Wintjens met een sublieme pass. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeituni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 4:0

22e minuut.
Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini passt de bal zonder na te denken. Wintjens rent richting de bal. Wintjens schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wintjens kopt de bal weg. Vannuccini heeft problemen om de bal te vangen. Bertoni begaat een overtreding. Bertoni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zeituni de bal. Zeituni schiet op doel. Bertoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello met een sublieme pass. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kmetsch krijgt zijn hoofd ertegen. Consoli probeert naar een medespeler te passen. Zeituni kopt de bal weg. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch passt de bal met de wreef. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 5:0

43e minuut.
Zeituni rent richting de bal. Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeituni passt de bal in één keer door. Pirrello geeft een hoge lob. Bertoni probeert de bal aan de voet te houden. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 34%, Real Tatik 66%.
Berta Team - Real Tatik 6:0

49e minuut.
Zeituni rent richting de bal. Bertoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeituni raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirrello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pirrello speelt de bal door. Benitez heeft problemen om de bal te vangen. Wintjens geeft een hoge lob. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Crotti geeft de bal voor. Pirrello rent richting de bal. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vannuccini probeert naar een medespeler te passen. Wintjens speelt de bal door. Priante rent richting de bal. Kmetsch onderschept slim de pass. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens geeft een lange en hoge pass. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 7:0

70e minuut.
Estivi rent richting de bal. Estivi geeft de bal voor. Inworp. Kmetsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirrello geeft de bal voor. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Consoli met een sublieme pass. Pirrello kopt de bal weg. Klungelig pakt Vannuccini de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Priante is nu in balbezit. Kmetsch onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Benitez rent richting de bal. Benitez geeft een hoge lob. Priante probeert de bal aan de voet te houden. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch schiet op doel. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch passt de bal met de wreef. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Real Tatik 8:0

83e minuut.
Wintjens passt de bal in één keer door. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini passt de bal zonder na te denken. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wintjens passt de bal zonder na te denken. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 23%, Real Tatik 77%.
Berta Team - Real Tatik 8:0