Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperials F.C. gabrin
CRASTO22 Tactiek 442 albero
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 48
average Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Larios is nu in balbezit. Zaborski onderschept slim de pass. Zaborski passt de bal zonder na te denken. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Seebach onderschept slim de pass. Seebach speelt de bal door. Govori rent richting de bal. Aposti met een sublieme pass. Govori is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenton met een snelle inworp. Culos is nu in balbezit. Culos geeft een hoge lob. Beşer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shivhon met een sublieme pass. Belluscio rent richting de bal. Belluscio passt de bal in één keer door. Beşer is nu in balbezit. Beşer draait met de bal, schiet en ... Szczagański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek passt de bal in één keer door. Govori is nu in balbezit. Govori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 49%, gabrin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperials F.C. - gabrin 0:0

49e minuut.
Seebach probeert naar een medespeler te passen. Govori rent richting de bal. Larios rent richting de bal. Govori verovert de bal door een tackle van achteren. Govori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Govori onderschept slim de pass. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Govori is nu in balbezit. Govori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - gabrin 0:1

56e minuut.
Seebach geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu met een sublieme pass. Skitek kopt de bal weg. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Culos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culos met een sublieme pass. Beşer is nu in balbezit. Beşer draait met de bal, schiet en ... Szczagański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperials F.C. - gabrin 1:1

67e minuut.
Daar is Aposti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenton is nu in balbezit. Kenton passt de bal met de wreef. Zaborski rent richting de bal. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aposti is nu in balbezit. Aposti passt de bal in één keer door. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - gabrin 1:2

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grozăvescu niet meer kan verder spelen. Alescio komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Randolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek onderschept slim de pass. Skitek passt de bal zonder na te denken. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel. Alescio bokst de bal weg. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - gabrin 1:3

78e minuut.
Denia passt de bal in één keer door. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek geeft de bal voor. Govori heeft problemen om de bal te vangen. Govori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski geeft een lange en hoge pass. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - gabrin 1:4

84e minuut.
Alescio met een sublieme pass. Skitek geeft een lange en hoge pass. Shivhon kopt de bal weg. Zaborski probeert de bal aan de voet te houden. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 61%, gabrin 39%.
Imperials F.C. - gabrin 1:4