Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrin Imperials F.C.
442 albero Tactiek CRASTO22
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culos is nu in balbezit. Culos geeft een lange en hoge pass. Beşer springt en kopt de bal. Szczagański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tumanyan geeft de bal voor. Skitek rent richting de bal. Skitek geeft een hoge lob. Govori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Imperials F.C. 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Alescio met een harde bal richting middenveld. Skitek kopt de bal weg. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dussaux met een sublieme pass. Aposti is nu in balbezit. Aposti passt de bal in één keer door. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 44%, Imperials F.C. 56%.
gabrin - Imperials F.C. 1:0

48e minuut.
Tumanyan geeft de bal voor. Kanownik geeft de bal voor. Govori is nu in balbezit. Govori geeft een hoge lob. Zaborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alescio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beşer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabrin - Imperials F.C. 1:1

69e minuut.
Cedrés rent richting de bal. Cedrés passt de bal in één keer door. Kenton heeft problemen om de bal te vangen. Govori is nu in balbezit. Govori haalt uit met een fantastische trap. Alescio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Randolini is nu in balbezit. Denia geeft een hoge lob. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Imperials F.C. 2:1

79e minuut.
Klungelig pakt Seebach de bal. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti passt de bal met de wreef. Govori rent richting de bal. Govori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Govori is nu in balbezit. Shivhon rent richting de bal. Govori verovert de bal door een tackle van achteren. Govori draait met de bal, schiet en ... Alescio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Imperials F.C. 3:1

89e minuut.
Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach geeft een hoge lob. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Imperials F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 39%, Imperials F.C. 61%.
gabrin - Imperials F.C. 4:1