Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Leccester
4132 Tactiek Cuorino
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Sannino geeft de bal voor. Borrello speelt de bal door. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio geeft de bal voor. Belgacem springt en kopt de bal. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 0:1

7e minuut.
Lugari probeert naar een medespeler te passen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een hoge lob. Wück maakt een snoekduik en kopt de bal. Srebrny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 0:2

11e minuut.
Sannino geeft een hoge lob. Belgacem kopt de bal weg. Chen is nu in balbezit. Wück onderschept slim de pass. Wück draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Denizsoy is nu in balbezit. Chionchio geeft de bal voor. Knápek heeft problemen om de bal te vangen. Belgacem rent richting de bal. Belgacem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal met de wreef. Borrello heeft problemen om de bal te vangen. Borrello geeft de bal voor. Wück maakt een snoekduik en kopt de bal. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 0:3

25e minuut.
do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro probeert naar een medespeler te passen. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 1:3

27e minuut.
do Salqueiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krawczyk de bal. Galindo is nu in balbezit. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel. Miyazaki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 2:3

38e minuut.
Lugari speelt de bal door. Denizsoy is nu in balbezit. Borrello is nu in balbezit. Borrello geeft een lange en hoge pass. Wück krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 2:4

39e minuut.
Imam passt de bal met de wreef. Lugari rent richting de bal. Wattine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wattine krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lugari rent richting de bal. Lugari speelt de bal door. Knápek is nu in balbezit. Belgacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belgacem haalt uit met een fantastische trap. Srebrny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 63%, Leccester 37%.
REAL PIEVE 1893 - Leccester 2:5

51e minuut.
Lugari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knápek de bal. Belgacem rent richting de bal. Belgacem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 2:6

53e minuut.
Saluz kopt de bal weg. Krawczyk probeert de bal met de borst te controleren. Krawczyk onderschept slim de pass. Lugari speelt de bal door. Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lugari passt de bal met de wreef. Imam geeft een lange en hoge pass. Galindo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Năsosu de bal onder controle te krijgen. Jávor is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 3:6

75e minuut.
do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro geeft de bal voor. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ... Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 4:6

75e minuut.
Wattine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Immersi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Leccester 5:6

87e minuut.
Daar is Rajavuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajavuo geeft de bal voor. Jávor kan de bal niet met de borst controleren. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

89e minuut.
Borrello passt de bal met de wreef. Wück is nu in balbezit. Rajavuo met een sublieme pass. Immersi met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 60%, Leccester 40%.
REAL PIEVE 1893 - Leccester 5:6