Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27290
Leccester REAL PIEVE 1893
Cuorino Tactiek 4132
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 52
solid Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Chen de bal onder controle te krijgen. Knápek speelt de bal door. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Belgacem probeert de bal met de borst te controleren. Belgacem schiet op doel. Srebrny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Saluz speelt de bal door. Jávor rent richting de bal. Saluz is nu in balbezit. Saluz draait met de bal, schiet en ... Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Krawczyk de bal. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 0:2

22e minuut.
Lugari met een snelle inworp. Sannino rent richting de bal. Sannino passt de bal in één keer door. Belgacem is nu in balbezit. Belgacem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:2

36e minuut.
Jávor is nu in balbezit. Sannino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jávor raakt geblesseerd tijdens het duel. Zillitto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sannino ... Strafschop! Sannino krijgt een gele kaart. Saluz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jávor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:3

44e minuut.
Krawczyk geeft de bal voor. Arricca met een sublieme pass. Borrello is nu in balbezit. Borrello geeft een lange en hoge pass. Giuggio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 26%, REAL PIEVE 1893 74%.
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:3

47e minuut.
Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een hoge lob. Knápek rent richting de bal. Belgacem rent richting de bal. Belgacem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajavuo begaat een overtreding. Rajavuo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Krawczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Salqueiro met de inworp. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jávor is nu in balbezit. Jávor passt de bal met de wreef. Saluz rent richting de bal. Saluz schiet op doel. Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:4

61e minuut.
Lugari heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro passt de bal met de wreef. Jávor is nu in balbezit. Jávor draait met de bal, schiet en ... Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Imam is nu in balbezit. Imam geeft de bal voor. Inworp. Lugari met de inworp. Sannino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Backe met een snelle inworp. Galindo rent richting de bal. Arricca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arricca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
do Salqueiro met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari begaat een overtreding. Fornaciari krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Knápek trapt de bal weg van het doel. Saluz kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:5

90e minuut.
do Salqueiro met de inworp. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz geeft een hoge lob. Rajavuo is nu in balbezit. Rajavuo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 44%, REAL PIEVE 1893 56%.
Leccester - REAL PIEVE 1893 1:5