Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team U.S.PortaNuova 1948
sconfitta sicura Tactiek Go
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen good


10e minuut.
MacPetrie geeft een hoge lob. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lixandru komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni passt de bal in één keer door. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 1:0

19e minuut.
Wintjens rent richting de bal. Fermani onderschept slim de pass. Fermani passt de bal zonder na te denken. Alametsä rent richting de bal. Alametsä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Wintjens met een snelle inworp. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch kan de bal niet met de borst controleren. Kmetsch geeft een lange en hoge pass. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Alametsä passt de bal in één keer door. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis verovert de bal door een tackle van achteren. Roidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 1:1

39e minuut.
Zeituni is nu in balbezit. Zeituni geeft een lange en hoge pass. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Roidis rent richting de bal. Rieper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roidis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 42%, U.S.PortaNuova 1948 58%.
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 1:2

48e minuut.
Alametsä passt de bal met de wreef. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğlu begaat een overtreding. Altuğlu krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Oteo passt de bal zonder na te denken. Zeituni is nu in balbezit. Claussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Uhr onderschept slim de pass. Claussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni onderschept slim de pass. Zeituni schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Capaccioli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vannuccini rent richting de bal. Wintjens is nu in balbezit. Rozanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rozanov krijgt een gele kaart. Wintjens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wintjens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Altuğlu passt de bal zonder na te denken. Pirrello met een sublieme pass. Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 2:2

60e minuut.
Luciano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano met een sublieme pass. Pirrello is nu in balbezit. Pirrello haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wintjens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pirrello de bal. Pirrello passt de bal in één keer door. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 3:2

66e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal met de wreef. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni heeft problemen om de bal te vangen. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Văcaru bokst de bal weg. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Zeituni is nu in balbezit. Văcaru speelt de bal door. Pirrello kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Văcaru met een harde bal richting middenveld. Pirrello kopt de bal weg. Vannuccini probeert de bal aan de voet te houden. Vannuccini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văcaru trapt de bal weg. Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 33%, U.S.PortaNuova 1948 67%.
Berta Team - U.S.PortaNuova 1948 3:2