Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.28 [del]
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21874
U.S.PortaNuova 1948 Berta Team
Go Tactiek sconfitta sicura
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 62.5
matig Schieten uitmuntend
goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Carpano heeft problemen om de bal te vangen. Carpano passt de bal met de wreef. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni geeft een lange en hoge pass. Vannuccini springt en kopt de bal. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zeituni passt de bal in één keer door. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhr. Vannuccini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirrello komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vannuccini rent richting de bal. Rozanov geeft de bal voor. Daar is Moroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kmetsch probeert naar een medespeler te passen. Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens geeft de bal voor. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vannuccini speelt de bal door. Pirrello controleert de bal met de borst. Pirrello met een sublieme pass. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Rozanov onderschept slim de pass. Rozanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmetsch met een snelle inworp. Wintjens geeft een lange en hoge pass. Văcaru bokst de bal weg. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rozanov is nu in balbezit. Kmetsch onderschept slim de pass. Kmetsch probeert naar een medespeler te passen. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:1

24e minuut.
Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch geeft de bal voor. Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:2

25e minuut.
Vannuccini onderschept slim de pass. Vannuccini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wintjens rent richting de bal. Wintjens draait met de bal, schiet en ... Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello speelt de bal door. Daar is Zeituni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeituni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wintjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik onderschept slim de pass. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:3

44e minuut.
Benitez kopt de bal weg. Wintjens geeft een lange en hoge pass. Zeituni is nu in balbezit. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Benitez met een sublieme pass. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal met de wreef. Zeituni rent richting de bal. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 74%, Berta Team 26%.
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:3

51e minuut.
Inworp. Capaccioli komt het veld opgelopen. Wintjens met een snelle inworp. Reinert rent richting de bal. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch geeft een lange en hoge pass. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kmetsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vannuccini maakt een snoekduik en kopt de bal. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni geeft de bal voor. Roidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch geeft de bal voor. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap. Văcaru bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luciano komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zeituni zal de hoekschop nemen. Vannuccini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Luciano geeft een hoge lob. Roidis kopt de bal weg. Zeefuik probeert naar een medespeler te passen. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Lixandru komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello geeft de bal voor. Zeituni kopt de bal weg. Vannuccini rent richting de bal. Vannuccini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oteo onderschept slim de pass. Oteo geeft de bal voor. Zeituni rent richting de bal. Zeituni schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Wójcik onderschept slim de pass. Wójcik geeft een hoge lob. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Benitez geeft een lange en hoge pass. Zeituni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:4

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Luciano de bal onder controle te krijgen. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano begaat een overtreding. Luciano krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fulla verovert de bal door een tackle van achteren. Fulla met een sublieme pass. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 56%, Berta Team 44%.
U.S.PortaNuova 1948 - Berta Team 0:5