Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana Real Tatik
Sconfitta sicura Tactiek Matix
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Estivi rent richting de bal. Estivi geeft een hoge lob. Momčilović speelt de bal door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

4e minuut.
Mannari rent richting de bal. Mwachofi geeft de bal voor. Klungelig pakt Priante de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp schiet op doel. Consoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 1:0

9e minuut.
Caldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelyan geeft een hoge lob. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słomczyński met een snelle inworp. van der Heiden geeft een hoge lob. Hüralp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 2:0

21e minuut.
Daar is Hüralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp passt de bal met de wreef. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 3:0

23e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Mols kopt de bal weg. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mannari onderschept slim de pass. Słomczyński onderschept slim de pass. Kafkasoğlu speelt de bal door. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelyan speelt de bal door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 4:0

29e minuut.
Caldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldi. Kupelyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kupelyan kan niet meer verder spelen. Benmbarek komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Gruia met een sublieme pass. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Mols rent richting de bal. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Priante rent richting de bal. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Estivi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van der Heiden de bal. van der Heiden passt de bal met de wreef. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hüralp rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Crotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crotti krijgt een gele kaart. Mols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Momčilović met een snel genomen vrije trap. Hüralp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Consoli met een harde bal richting middenveld. van der Heiden kopt de bal weg. Klungelig pakt Mols de bal. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 5:0

42e minuut.
Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek speelt de bal door. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 6:0

45e minuut.
Hüralp geeft een hoge lob. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński met een sublieme pass. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 23%, Real Tatik 77%.
pintucciana - Real Tatik 6:0

46e minuut.
Momčilović speelt de bal door. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek geeft de bal voor. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Messi rent richting de bal. Momčilović onderschept slim de pass. Momčilović passt de bal zonder na te denken. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Priante is nu in balbezit. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 7:0

52e minuut.
van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden met een sublieme pass. Mols is nu in balbezit. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 8:0

57e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Hüralp geeft de bal voor. Daar is Bertoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Benmbarek kopt de bal weg. Hüralp is nu in balbezit. Priante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Priante moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Priante schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Bertoni met een harde bal richting middenveld. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Caldi kopt de bal weg. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. Hüralp heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Momčilović passt de bal met de wreef. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp passt de bal zonder na te denken. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Daar is Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols is nu in balbezit. Mols draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Gruia probeert naar een medespeler te passen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 9:0

68e minuut.
Daar is Estivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estivi speelt de bal door. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Hüralp springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Hüralp kopt de bal weg. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 10:0

70e minuut.
Fimelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gruia onderschept slim de pass. Gruia geeft de bal voor. Mols heeft problemen om de bal te vangen. Mols schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden passt de bal in één keer door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 11:0

74e minuut.
Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Crotti is nu in balbezit. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 12:0

79e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Benmbarek de bal. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński geeft de bal voor. van der Heiden maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Crotti de bal. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - Real Tatik 13:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Consoli met een harde bal richting middenveld. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mols rent richting de bal. Mols schiet op doel. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van der Heiden de bal. van der Heiden schiet op doel. Crotti probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 20%, Real Tatik 80%.
pintucciana - Real Tatik 13:0